Smok Stick 80W

Smok Stick 80W

E-sigaret van 2800mAh met topfill sub-ohm tank en instelbaar wattage.
€ 49,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK Stick 80W is een penvormige e-sigaret die werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 2800mAh. De SMOK Stick 80W wordt geleverd met de TFV Mini V2 tank, welke over een inhoud van 2ml beschikt. Het vullen van de elektrische sigaret doet u via de bovenkant, door de top cap opzij te schuiven.

SMOK TFV MINI v2 Tank

De SMOK TFV Mini V2 Tank heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen. Door op het knopje op de top cap te drukken en vervolgens te duwen, schuift u het tankje open. U dient de e-liquid door het langwerpige gat aan de zijkant in het tankje te laten lopen. Het middelste buisje dient voor de luchttoevoer.

De SMOK TFV Mini V2 clearomizer beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Door aan de ring onder het glaasje te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er kan dan geen lucht meer langs de coil, waardoor deze kan verbranden.

De SMOK TFV Mini V2 maakt gebruik van de Smok TFV Mini V2 Coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij aanschaf van de SMOK Stick 80W zijn de Mini V2 S1 0,15Ω Single Mesh coil en de Mini V2 S2 0,15Ω Quadruple coil standaard inbegrepen. De coil unit kunt u vervangen door de top cap los te draaien van het glaasje. Trek nu het glaasje los, en de coil unit komt vrij. Nu kunt u deze losschroeven van de atomizerbase en vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: Laat uw e-sigaret bij gebruik van een nieuwe of droge coil unit na het vullen vijf tot tien minuten rusten. Zo weet u zeker dat de e-liquid voldoende is geabsorbeerd en voorkomt u een verbrande smaak.

DE BATTERIJ

De penvormige SMOK Stick 80W werkt op een ingebouwde batterij. Deze batterij beschikt over een capaciteit van 2800mAh. De batterij kan opgeladen worden door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. De batterij beschikt over de pass through techniek. Dat betekent dat de SMOK Stick 80W tijdens het opladen, gewoon kan worden gebruikt. De batterij beschikt over een 510 aansluiting, waardoor iedere clearomizer die beschikt over eenzelfde aansluiting op de batterij gebruikt kan worden.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier bestellen.

In de batterijknop van de SMOK Stick 80W is een LED lampje geïntegreerd. Dit LED lampje fungeert als batterij indicator. Wanneer u het knopje hebt ingedrukt, zal het lampje oplichten. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor meer dan 70% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende capaciteit tussen de 30% en 69%. Wanneer de batterij capaciteit lager dan 29% is, zal het lampje rood branden en dient u de batterij op te laden.

Instelbaar wattage

De SMOK Stick 80W biedt u de mogelijkheid om het wattage in te stellen. Aan de onderkant van de SMOK vindt u een ring waaraan u kunt draaien. Door de ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u het wattage instellen. Het wattage is instelbaar van 5W tot en met 80W, in stapjes van 5W. De SMOK beschikt niet over een schermpje. U kunt op de draairing zelf aflezen op welk wattage de SMOK Stick 80W ingesteld staat.

Beveiliging

De SMOK Stick 80W beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo beschikt de batterij over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij geen spanning meer afgeeft wanneer u de batterijknop langer dan acht seconden ingedrukt houdt. Oververhitting wordt op deze manier voorkomen. Daarnaast beschikt de batterij over een lage weerstandsbeveiliging, kortsluiting beveiliging en beveiliging tegen een te laag voltage.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick 80W Batterij
1x Smok TFV Mini V2 Tank
1x 0,15Ω S1 Single Mesh Coil
1x 0,15Ω S2 Quadruple Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick 80W wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 2800mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 151mm
Diameter 24,5mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee