Smok Species Kit

Smok Species Kit

Mod van 230W met een 1,45” HD touchscreen en TFV Mini V2 Tank van 2ml.

€ 71,95

Beschrijving

Details

De SMOK Species is een mod met een maximale output van 230 Watt die beschikt over een 1,45” touchscreen. De batterijknop is in de zijkant van de mod verwerkt, zodat u als het ware in de mod dient te knijpen om hem te gebruiken. De SMOK Species wordt geleverd met de TFV Mini V2 tank.

TFV Mini V2 Tank

De SMOK TFV Mini V2 Tank heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen. Door op het knopje op de dop cap te drukken en vervolgens te duwen, schuift u het tankje open. U dient de e-liquid door het langwerpige gat aan de zijkant in het tankje te laten lopen. Het middelste buisje dient voor de luchttoevoer.

De SMOK TFV Mini V2 clearomizer beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Door aan de ring onder het glaasje te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er kan dan geen lucht meer langs de coil, waardoor deze kan verbranden.

De SMOK TFV Mini V2 maakt gebruik van de Smok TFV Mini V2 Coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij aanschaf van de SMOK Species zijn de SMOK Mini V2 A1 0,17Ω Single Coil en de MOK Mini V2 A2 0,2Ω Dual Coil standaard inbegrepen. De coil unit kunt u vervangen door de top cap los te draaien van het glaasje. Trek nu het glaasje los, en de coil unit komt vrij. Nu kunt u deze losschroeven van de atomizerbase en vervangen voor een nieuwe.

De batterijen

De SMOK Species werkt op twee losse 18650 batterijen. Op het display van de Species kunt u de resterende capaciteit van de batterijen aflezen. Dient u de batterijen op te laden? Dan raden we u aan om dit middels een externe oplader te doen. Dit gaat sneller, en de mod wordt op deze manier niet belast. Een externe oplader is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

U kunt de batterijen ook opladen via de SMOK Species zelf. U dient hiervoor het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje te gebruiken. Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier bestellen.

SMOK SPECIES body

De body van de SMOK Species beschikt over een 1,45” HD kleuren touchscreen, waarop u alle benodigde informatie af kunt lezen. Daarnaast is de mod via dit scherm volledig in te stellen. U kunt schakelen tussen de verschillende modi, een maximaal aantal trekjes per dag instellen en instellen na hoeveel seconden het scherm uitgaat. Ook kunt u in de systeeminstellingen de gegevens van de mod bekijken, het omage van uw coil bekijken en specificeren, en het apparaat volledig uitschakelen.

Variabel Wattage en Temperature Control

De SMOK Species beschikt over twee verschillende modi, namelijk de Variabel Wattage modus en de Temperature Control modus. Wanneer u de SMOK instelt op de Variabel Wattage modus, kunt u het wattage naar wens instellen. Daarnaast beschikt de variable wattage modus over een preheat functie, waarbij u kunt schakelen tussen Soft, Normal, Hard of Max. Het wattage is instelbaar van 1W tot en met 230W.

De SMOK beschikt daarnaast over een Temperature Control modus. In deze modus kunt u de maximum temperatuur van de coil instellen. De mod selecteert het materiaal van de coil automatisch. Wel kunt u in dit menu de temperature coëfficient of resistance instellen. De temperatuur van de SMOK Species is instelbaar van 100⁰C tot en met 350⁰C.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Species MOD
1x Smok TFV Mini V2 Tank
1x 0,17Ω Mini V2 A1 Coil
1x 0,2Ω Mini V2 A2 Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Species Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 2x 18650 (niet inbegrepen)
Variabel Wattage 1 - 230W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Afmeting 136mm (h) x 30,6mm (d) x 49mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee