Smok Quantum Brit Mini Kit

Smok Quantum Brit Mini Kit

80W Quantum MOD welke beschikt over temperature control en komt met de 2ml SMOK Brit Mini Tank.

€ 49,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Deze Quantum Brit Mini Kit bestaat uit een 80W Quantum MOD en een 2ml Brit Mini Tank. Door de inventieve manier waarop de vuurknop is verwerkt ligt de Quantum MOD goed in de hand tijdens het dampen. De Smok Quantum Brit Mini Kit wordt geleverd met verschillende accessoires en onderdelen zoals extra rubberen ringen, een extra tankglaasje en twee Smok BM2 Dual Coils.

Smok Quantum MOD

De Smok Quantum MOD heeft een vermogen van 80W en maakt gebruik van een 18650 batterij die eenvoudig kan worden geinstalleerd door het magnetische klepje aan de zijkant van de MOD te verwijderen. Doordat de maximale output van deze box MOD wel 80W bedraagt is het van belang een batterij te gebruiken met een nominale output van 20A (Ampere).

De Smok Quantum MOD is voorzien van een Temperature Control functionaliteit wat het mogelijk maakt de verdamptemperatuur van de Smok Brit Mini Tank in te stellen (100℃ - 315℃). Het wattage wordt in deze modus automatisch ingesteld. Ook kan de Smok Quantum MOD in Wattage modus gebruikt worden wat het mogelijk maakt het wattage in te stellen van 1,0 Watt tot en met 80 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Smok Brit Mini Tank

De Smok Brit Mini Flavor Tank is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een pyrex glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. Daarbij maakt de Smok Brit Mini Flavor Tank gebruikt van een Airflow Control. Hiermee kunt u bepalen hoeveel lucht u tijdens het dampen inhaleert. Door de bovenste ring onder de kunststof drip tip (mondstukje) naar links of naar recht te draaien kunt u deze naar wens instellen.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok Quantum Brit Mini Kit.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Quantum MOD
1x Smok Brit Mini Tank
1x Smok Brit BM2 1,2Ω Coil (15-35W)
1x Smok Brit BM2 0,6Ω Coil (15-25W)
1x Smok Brit Mini Tank Glass
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve seal ringen
1x Smok Vapeband
1x Handleiding (Engels, Frans & Duits)
1x Gratis e-Liquid*


* Deze Smok Quantum Brit Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Temperatuur (TC) 100℃ - 315℃
Weerstand in TC modus 0,06Ω - 0,1Ω
Variabel Wattage (VW) 1,0 - 80,0 Watt
Weerstand in VW modus 0,06Ω - 2,0Ω
Uitgangsstroom 0,8V - 9V
Afmetingen Quantum MOD 23mm (l) x 40mm (b) x 86mm (h)
Afmetingen Brit Mini Tank 48,5mm (h) x 22mm (d)
Gewicht 120g
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, Wit, Roze, Cyaan

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee