Smok Priv V8 Kit

Smok Priv V8 Kit

De Smok Priv V8 is een elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden die werkt op een losse 18650 batterij.

€ 45,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok Priv V8 is een elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden die werkt op een losse 18650 batterij. De Smok Priv V8 wordt geleverd met de TFV8 Baby Tank, welke beschikt over een inhoud van 2ml.

SMOK PRIV V8

De Smok Priv V8 werkt op een losse 18650 batterij, welke u op kunt laden middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. De batterijknop van de Priv 8 bevindt zich aan de zijkant van het apparaat. Door als het ware in de elektrische sigaret te knijpen, wordt deze geactiveerd. Aan de zijkant van de Priv V8 vindt u een LED indicator. Aan de hand van deze LED indicator kunt u zien wat de resterende batterijcapaciteit van de Priv V8 is.

SMOK TFV8 BABY TANK

De Smok TFV8 Baby Tank is een clearomizer die gemaakt is van roestvrijstaal en Pyrex glas. De TFV8 Baby Tank heeft een inhoud van 2ml en is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant te vullen is. Om de Smok TFV8 Baby Tank te vullen met e-liquid, dient u de top cap in te drukken en tegen de klok in van de clearomizer af te schuiven. Vervolgens dient u de e-liquid in het langwerpige gat naar binnen te laten lopen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Priv V8 Kit
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,25Ω Smok M2 Dual Coils
1x Reserve Tankglaasje
1x Micro USB Oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Smok Priv V8 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Afmeting 34mm (b) x 22mm (d) x 139mm (h)
Aansluitingen 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee