Smok OSUB 80W Baby Kit

Smok OSUB 80W Baby Kit

Smok
Krachtige MOD met de Smok TFV8 Baby Beast Tank van 2ml en sub-ohm coils voor veel damp.

€ 61,95

* Vereiste velden

Smok OSUB 80W Baby Kit

Details

De Smok OSUB 80W Baby Kit is een 80W box MOD die geleverd wordt in combinatie met de Smok TFV8 Baby Beast Tank van 2ml. De OSUB 80W box MOD werkt met een losse 18650 batterij, die met de meegeleverde micro USB kabel kan worden opgeladen.

Smok OSUB 80W Box MOD

De 80W Smok OSUB heeft een vuurknop die de gehele zijkant in de vorm van een metalen plaatje beslaat. Door als het ware te knijpen kunt u de e-sigaret gebruiken. De OSUB 80W beschikt over een OLED display waarop gegevens zoals de batterijcapaciteit, het voltage, de weerstand van de coil en de temperatuur zijn af te lezen. Met de plus- en minknop daaronder kunt u de OSUB MOD instellen.

Smok TFV8 Baby Beast Tank

Deze Smok TFV8 Baby Beast Tank heeft een inhoud van 2ml. Door de bovenste ring (topcap) naar links te schuiven, komt het reservoir open te staan.

De TFV8 Baby Beast Tank beschikt over Airflow Control, die u kunt instellen door aan de onderste ring te draaien. Zet u de Airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft dit invloed op het hoeveelheid damp die de TFV8 Baby Beast Tank afgeeft.

    • Wij raden bij deze kit aan om gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Temperature Control (TC)

Met de temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Smok OSUB 80W ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 80 watt in stapjes van 0,1 watt.

OLED Display

Het OLED display van de Smok OSUB 80W geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de coil weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de coil dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Smok OSUB Kit is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok OSUB per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Smok OSUB 40W Kit uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok OSUB 80W
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,4Ω V8 Baby Q2 Coil (40-80W)
1x Vape Band
1x Reserve rubberen ringetjes
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding (engelstalig)
1x E-liquid*


* Deze Smok OSUB 80W Baby Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 80W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,06 - 3Ω
Uitgangsstroom 0,8 - 9V
Gewicht 175g
Afmeting 133mm (h) x 22mm (d) x 37mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok OSUB 80W Baby Kit.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 5 reviews
Review by Melissa on 16-05-2018
The Best Yet Ever !!!!!
Waardering
I also have a SMOK MOD 225.
But this baby is amazing !!!!! I love it !!!! It's a perfect size. Very easy to use. The power on it is so amazing.!!!! An unbelievable taste, What damp it gives !!!!!!! I bought it at the Rookwinkel in Breda. Best Ever !!!!!
A+++++
Review by Jeremy on 13-05-2018
Zeker een goede MOD
Waardering
Zeer goede mod, ziet er goed en luxe uit. Zeker het geld waard. Er zijn veel dingen mogelijk om in te stellen via het beeldschermpje zoals tcr, wattage, ohm's etc.
Review by A.M on 10-08-2017
Erg goed!
Waardering
Erg goede mod. Hiervoor al eens eerder 2 keer geprobeerd elektronisch te roken met 2 verschillende soorten "esmokers", maar helaas. Die gaven lekkage, ik zat op 18mg nicotine, de trek naar analoog roken bleef en er kwam amper damp vanaf. Maar deze van SMOK dampt echt erg goed, je "voelt" ook echt alsof je rookt. 3mg nicotine werkt voor mij het beste met deze mod. Het is even een investering maar wel een hele goeie :)
Review by Jan on 03-07-2017
Super MOD
Waardering
Goede set up van deze smok, zeer gebruiksvriendelijk en ligt ook lekker in de hand, super smaak, en goede damp, zeker een aanrader! en top service gehad van de verkoper Richard in Breda.
Review by rob on 12-06-2017
zeer goede mod van smok
Waardering
zeer goede mod van smok.ook zeer goede tank ,de baby beast tank , lekkere smaak,goede dampproductie. werd heel goed geholpen in de rookwinkel in breda :) dikke 5 sterren.

Schrijf een review over de Smok OSUB 80W Baby Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering