Smok OSUB 80W Baby Kit

Smok OSUB 80W Baby Kit

80W MOD die geleverd wordt met de 2ml SMOK TFV8 Baby Beast Tank. Beschikt over verschillende instelmogelijkheden.

€ 61,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok OSUB 80W Baby Kit is een 80W box MOD die geleverd wordt in combinatie met de Smok TFV8 Baby Beast Tank van 2ml. De OSUB 80W box MOD werkt met een losse 18650 batterij, die met de meegeleverde micro USB kabel kan worden opgeladen.

Smok OSUB 80W Box MOD

De 80W Smok OSUB heeft een vuurknop die de gehele zijkant in de vorm van een metalen plaatje beslaat. Door als het ware te knijpen kunt u de e-sigaret gebruiken. De OSUB 80W beschikt over een OLED display waarop gegevens zoals de batterijcapaciteit, het voltage, de weerstand van de coil en de temperatuur zijn af te lezen. Met de plus- en minknop daaronder kunt u de OSUB MOD instellen.

Smok TFV8 Baby Beast Tank

Deze Smok TFV8 Baby Beast Tank heeft een inhoud van 2ml. Door de bovenste ring (topcap) naar links te schuiven, komt het reservoir open te staan.

De TFV8 Baby Beast Tank beschikt over Airflow Control, die u kunt instellen door aan de onderste ring te draaien. Zet u de Airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft dit invloed op het hoeveelheid damp die de TFV8 Baby Beast Tank afgeeft.

    • Let op: Omdat de SMOK TFV8 Baby Beast Tank werkt met coils die beschikken over een lage weerstand, dient u gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is. Bij een lager VG-gehalte is er kans op lekkage.

Temperature Control (TC)

Met de temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Smok OSUB 80W ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 80 watt in stapjes van 0,1 watt.

OLED Display

Het OLED display van de Smok OSUB 80W geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de coil weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de coil dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Smok OSUB Kit is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok OSUB per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Smok OSUB 40W Kit uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok OSUB 80W
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,4Ω V8 Baby Q2 Coil (40-80W)
1x Vape Band
1x Reserve rubberen ringetjes
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding (engelstalig)
1x E-liquid*


* Deze Smok OSUB 80W Baby Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 80W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,06 - 3Ω
Uitgangsstroom 0,8 - 9V
Gewicht 175g
Afmeting 133mm (h) x 22mm (d) x 37mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee