Smok Mag Baby Kit

Smok Mag Baby Kit

Kleine MOD van 1600mAh met meerdere standen en topfill tank.

€ 72,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok Mag Baby Kit bestaat uit een 50W MOD die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1600mAh en de TFV12 Baby Prince tank met een inhoud van 2ml. Op het 0,96” OLED display wordt alle relevante informatie weergeven.

SMOK MAG BABY MOD

Deze MOD van Smok werkt op een ingebouwde 1600mAh batterij. Het opladen van de batterij kan via de meegeleverde USB oplaadkabel. Indien u de batterij via het stopcontact wilt opladen, dient u hiervoor een AC adapter aan te schaffen. De Smok beschikt over een 0,96” OLED display waarop gegevens zoals de batterijcapaciteit, het voltage en de weerstand van de coil af te lezen zijn. Het wattage van de Smok Mag Baby kan worden ingesteld tot en met 50 Watt. Daarnaast kan de temperatuur en het voltage ingesteld worden.

SMOK TVF12 BABY PRINCE TANK

De Smok TFV12 Baby Prince tank beschikt over een inhoud van 2ml. De TFV12 Baby Prince tank kan gevuld worden via de bovenkant. Het vullen gebeurt door de top kap van de vergrendeling af te halen en deze opzij te schuiven. De airflow control bevindt zich aan de onderkant van de tank. U kunt deze instellen door aan de ring te draaien. Zet u de airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft de airflow invloed op de hoeveelheid damp die de tank geeft. De Smok TVF12 Baby Prince tank maakt gebruik van grote coils, waarvan de weerstanden erg laag zijn.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Mag Baby MOD
1x Smok TFV12 Baby Prince Tank
1x 0,25Ω V8 Baby M2 Dual Coil
1x 0,6Ω V8 Baby Q2 Dual Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Smok Mag Baby Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1600mAh
Variabel Wattage 1 - 50W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Afmeting 61,4mm (h) x 46mm (d) x 27mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee