Smok G-PRIV Baby Kit

Smok G-PRIV Baby Kit

De kleinere versie van de G-PRIV Kit met touchscreen en topfill tank.

€ 84,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok G-Priv Baby is het broertje van de Smok G-Priv. De 85 Watt G-Priv heeft een 2.0” touchscreen, waarop u alle benodigde informatie kunt vinden. De batterijknop activeert u door als het ware in de Smok te knijpen. De G-Priv Baby werkt op één 18650 batterij en wordt geleverd met de TFV12 Baby Prince tank.

SMOK TFV12 BABY PRINCE TANK

De Smok TFV12 Baby Prince clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden bijgevuld. Deze clearomizer beschikt over een schuifsysteem, waardoor het demonteren van onderdelen tot het verleden behoort wanneer u de clearomizer bij wilt vullen. Door de top cap te verschuiven, komt het reservoir open te staan en kunt u de tank bijvullen met e-liquid. Daarnaast beschikt de TFV12 Baby Prince over airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. Door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de TFV12 Baby Prince bevindt, kunt u de luchttoevoer instellen.

TEMPERATURE CONTROL (TC)

Door op het touchscreen de TC modus te kiezen, kunt u onder andere het type gloeidraad van de coil kiezen, de temperatuur instellen en de weerstand op slot zetten. Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. U kunt gebruik maken van deze functie door gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Nikkel, Titanium of RVS. Deze materialen hebben als eigenschap dat de weerstand verandert als de temperatuur toeneemt. In TC modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,05Ω en 2,0Ω. De temperatuur kan worden ingesteld van 100 tot en met 315 graden Celsius.

VARIABLE WATTAGE (VW)

Naast de TC modus, kan er ook gebruik gemaakt worden van de VW modus. Het wattage van de G-Priv 2 is instelbaar van 1W tot en met 85W. De VW modus is enkel te gebruiken in combinatie met coils van Kanthal of RVS. In de VW modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,1Ω tot en met 2,5Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok G-Priv Baby Kit
1x Smok TFV12 Baby Prince Tank
1x 0,4Ω V8 Baby Q4 Quadruple Coil
1x 0,4Ω V8 Baby Q2 Dual Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok G-PRIV Baby Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 1x 18650 (niet inbegrepen)
Variabel Wattage 1 - 85W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Afmeting 72mm (h) x 51mm (d) x 29,2mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee