Smok G-PRIV 3 Kit

Smok G-PRIV 3 Kit

230W MOD met een 2.4” full-color touchscreen en de TFV16 Lite 2ml Tank.

€ 99,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De nieuwe intelligente SMOK G-Priv 3 kit is de opvolger van de SMOK G-priv 2 kit. De G-Priv 3 beschikt over een 2.4” full-color touchscreen en heeft een instelbaar vermogen van 1-230W. De G-Priv 3 beschikt over een zogeheten sqeeze vuurknop aan de zijkant van de mod. De kit wordt geleverd met de SMOK TFV16 Lite 2ml Tank. De G-Priv 3 mod is uitgevoerd met een type-C USB-poort en ondersteunt 2A (snellader) adapters.

SMOK TFV16 LITE 2ML TANK

Deze SMOK TFV16 Lite 2ml Tank beschikt over een bottom airflow die lucht door de coil zuigt tijdens de hijs, wanneer de airflow helemaal open staat zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft de stand van de airflow invloed op de hoeveelheid damp. De tank kan makkelijk gevuld worden door het knopje van de top cap in te drukken en tegen de klok open te draaien.

SMOK G-PRIV 3 TOUCHSCREEN

Het 2.4" full-color touchscreen scherm is gemaakt van gehard glas en daardoor zowel breuk- als schokbestendig. Bovendien zijn er 6 themakleuren beschikbaar. De SMOK G-Priv 3 beschikt ook over een speciale schermschakelaar, die zich boven de vuurknop bevindt. Hiermee kunt u het scherm wisselen of vergrendelen voor een langere levensduur van de batterij. Ook kunt u kiezen of u gebruik wilt maken van de optionele wachtwoordfunctie voor apparaatbeveiliging.

TEMPERATURE CONTROL (TC)

Door op het touchscreen de TC modus te kiezen, kunt u onder andere het type gloeidraad van de coil kiezen, de temperatuur instellen en de weerstand op slot zetten. Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Nikkel, Titanium of RVS. Deze materialen hebben als eigenschap dat de weerstand verandert als de temperatuur toeneemt. In TC modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,05Ω en 2,0Ω. De temperatuur kan worden ingesteld van 100 tot en met 315 graden Celsius.

VARIABEL WATTAGE (VW)

Naast de TC modus, kan er ook gebruik gemaakt worden van de VW modus. Het wattage van de SMOK G-Priv 3 is instelbaar van 1W tot en met 230W. De VW modus is enkel te gebruiken in combinatie met coils van Kanthal of RVS. In de VW modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,1Ω tot en met 2,5Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1xSmok G-Priv 3 230W
1xTFV16 Lite Tank (2ml)
1xConical 0.2Ω Mesh coil
1xConical 0.2Ω Mesh coil
1xExtra Glass Tube
1xUSB-C oplaadkabel
1xHandleiding

Specificaties

MerkSMOK
Batterij2x 18650 (niet inbegrepen)
Wattage1 - 230W
Temperature Control100 - 315°C
Weerstand0,1Ω - 2,5Ω (VW) / 0,05Ω - 2Ω (TC)
Output ModeVW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
GewichtMOD 188g, Clearomizer 75g)
Afmetingen54 x 28 x 85mm
Aansluiting510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee