Smok Fortis Kit

Smok Fortis Kit

MOD met een maximale output van 80W en te gebruiken met een verwisselbare IMR 18650 of een IMR 21700 batterij. Deze MOD wordt geleverd inclusief Smok TFV Mini V2 tank.

€ 54,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK Fortis kit is een complete sub-ohm set met een MOD instelbaar tot 80W en een SMOK TFV Mini V2 clearomizer met een topfill systeem.

MOD

De SMOK Fortis MOD is te gebruiken met zowel een externe IMR 18650 batterij als een IMR 21700 batterij. Voor het gebruiken van de IMR 18650 batterij is de bijgeleverde batterij adapter nodig. Bij gebruik van een IMR 21700 batterij kan de SMOK Fortis MOD ingesteld worden tot maximaal 100W. Deze batterijen worden niet bij de set meegeleverd, maar dient u los te bestellen.

De SMOK Fortis MOD is voorzien van een 0.96 inch TFT-kleuren scherm en is in te stellen in 6 verschillende thema kleuren. Op het scherm zijn diverse instellingen af te lezen, zoals de resterende batterijcapaciteit en de ingestelde wattage. Ook wordt op de SMOK Fortis MOD de weerstand van de atomizer weergeven, welke automatisch herkend wordt door de MOD. Daarnaast beschikt de MOD over diverse beveiligingen, zoals tegen oververhitting en kortsluiting.

De MOD van de SMOK Fortis maakt gebruik van een snel laad mogelijkheid door middel van een USB-C aansluiting.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

SMOK TFV Mini V2 Tank

De SMOK TFV Mini V2 Tank wordt standaard geleverd bij de SMOK Fortis Kit. Deze tank heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van de SMOK TFV Mini V2 coils die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bij de set worden standaard twee SMOK TFV Mini v2 S1 0.15Ω coils bijgeleverd. De tank is aan de bovenkant te vullen en is voorzien van een luchttoevoerregeling aan de onderkant.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Fortis MOD
1x Smok TFV Mini V2 Tank
2x Mini V2 S1 0.15Ω Single Meshed Coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 1x 21700 of 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Aansluiting 510
Variabel Wattage 5 tot 80Watt
Weerstand 0.1Ω – 2.5Ω
Afmetingen 94mm (l), 38.8mm (d), 32.4mm (b)
Gewicht 94g
Aansluiting oplader USB Type-C
Maximale oplaad stroom 1.4Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee