Smok Devilkin 225W Kit

Smok Devilkin 225W Kit

225W Box MOD die beschikt over een 1,3” HD kleurenscherm met de TFV12 Prince clearomizer.

€ 79,95

Beschrijving

Details

De Smok Devilkin is een 225W Box MOD die beschikt over een 1,3” HD kleurenscherm. De batterijknop is in de zijkant van de MOD verwerkt. Door als het ware in de elektrische sigaret te knijpen, wordt de batterijknop geactiveerd. De Devilkin heeft een temperature control modus en een variable wattage functie. Daarnaast heeft de MOD een memory modus, zodat u uw favoriete instellingen op kunt slaan. De Smok Devilkin wordt geleverd met de TFV12 Prince clearomizer, welke over een inhoud van 2ml beschikt.

SMOK TFV12 PRINCE CLEAROMIZER

De Smok TFV12 Prince clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden bijgevuld. Deze clearomizer beschikt over een schuifsysteem, waardoor het demonteren van onderdelen tot het verleden behoort wanneer u de clearomizer bij wilt vullen. Door de top cap te verschuiven, komt het reservoir open te staan en kunt u de tank bijvullen met e-liquid. Daarnaast beschikt de TFV12 Prince over airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. Door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de TFV12 Prince bevindt, kunt u de luchttoevoer instellen.

SMOK DEVILKIN HD KLEURENSCHERM

Op de voorkant van de Smok Devilkin vindt u het 1,3” TFT HD kleurenscherm. Op dit scherm wordt alle informatie die u nodig hebt in high definition weergegeven. U kunt door het menu van de Smok Devilkin navigeren door gebruik te maken van de plus- en de minknop.

TEMPERATURE CONTROL (TC)

In de temperature control modus kunt u onder andere het type gloeidraad van de coil kiezen, de temperatuur instellen en de weerstand op slot zetten. De temperatuur regeling zorgt ervoor dat de gloeidraad van de coil unit altijd op dezelfde temperatuur gehouden wordt. U kunt alleen gebruik maken van de temperature control modus wanneer u atomizers met een gloeidraad van Nikkel, Titanium of RVS gebruikt. Deze materialen hebben als eigenschap dat de weerstand verandert als de temperatuur toeneemt. In TC modus kunt u gebruik maken van coils met een weerstand tussen de 0,05Ω en 2,0Ω. De temperatuur van de Smok kan worden ingesteld van 100 tot en met 315 graden Celsius.

VARIABLE WATTAGE (VW)

De Smok Devilkin beschikt naast de temperature control modus ook over een variable wattage functie. Het wattage van de Devilkin kunt u instellen van 1W tot en met 225W. Indien u gebruik wilt maken van de variable wattage functie, dient u coils van Kanthal of RVS te gebruiken. Daarnaast dienen deze coils een weerstand tussen de 0,1Ω en 2,5Ω te hebben.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok X-Priv 225W MOD
1x Smok TFV12 Prince Cloud Beast Tank
1x 0,4Ω TFV12 Prince Q4 Coil
1x 0,12Ω TFV12 Prince T10 Coil
1x Extra Glass Tube
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Devilkin 225W Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 2x 18650 (niet inbegrepen)
Variabel Wattage 6 - 225W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Afmeting 88mm (h) x 30,4mm (d) x 46,5mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee