Kanger KBOX 70

Kanger KBOX 70

70 Watt Box MOD met ingebouwde 4000mAh batterij en Temperature Control functie.
€ 29,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Kangertech KBOX 70 MOD heeft behuizing van aluminium en zink, afgewerkt in de kleuren zwart, wit en rood. De KBOX 70 beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 4000mAh. Naast de Temperature Control functie beschikt de KBOX 70 tevens over een variabel wattage functie die instelbaar is van 7 Watt tot en met 70 Watt.

De minimale weerstand die de KBOX 70 af kan geven is 0.1 Ohm, wat deze MOD geschikt maakt om Sub Ohm te dampen.

Beveiliging

De Kanger KBOX 70 beschikt over diverse veiligheidsfuncties, waaronder een kortsluitingsbeveiliging, beveiliging tegen te warme temperaturen en een beveiliging die er voor zorgt dat deze MOD niet teveel vermogen afgeeft aan de clearomizer.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 4000mAh
Afmeting 46mm (b) x 22mm (d) x 82mm (h)
Aansluiting 510 (Spring Loaded)
Wattage 7,0 tot 70,0 Watt
Weerstand 0,1Ω of meer

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee