Joyetech eVic VTwo Mini

Joyetech eVic VTwo Mini

75 watt mini box MOD met automatische temperatuur regeling. Te gebruiken met één 18650 batterij.

€ 49,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eVic VTwo Mini is de opvolger van de eVic-VTC Mini. De eVic is in vijf kleuren beschikbaar. Op het display is het bijvoorbeeld mogelijk om onder andere een klok (RTC) of een logo weer te geven.

De eVic VTwo mini is een box MOD met automatische temperatuur regeling. Dit betekent dat de coil unit altijd dezelfde temperatuur behoudt tijdens het dampen. De temperatuur is instelbaar van 100 tot 315℃. Naast de temperatuur geregelde modus beschikt de eVic VTwo Mini ook over een Variable Wattage- en Bypass mode.

De VTwo Mini werkt op één 18650 batterij. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u bij aanschaf van de eVic TWo Mini bijbestellen. De eVic VTwo is voorzien van een OLED display. Het is mogelijk om de software via uw computer te updaten.

Temperature Control

Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Om in temperature control te dampen, dient u gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Ni200 of titanium.

De Batterij

Het batterijcompartiment wordt afgesloten door een magnetisch deksel. De eVic VTwo Mini werkt op één standaard 18650 batterij, die niet standaard wordt meegeleverd. Indien u een batterij wenst aan te schaffen, kunt u deze in het keuzemenu toevoegen aan uw bestelling.

Joyetech eGo ONE V2 Clearomizer

Joyetech eGo ONE V2 AtomizerDe eVic VTwo Mini wordt geleverd exclusief clearomizer. Als u een clearomizer bij de eVic VTwo Mini wenst aan te schaffen, kunt u deze in het keuzemenu toevoegen aan uw bestelling.

    • Als u de eGo ONE V2 clearomizer bij de Joyetech eVic VTwo Mini aanschaft wordt er één CL Atomizer Head 1,0Ω Kanthal bijgeleverd. Deze is niet geschikt voor de temperature control modus. Hiervoor zijn CL Atomizer Heads van nikkel (Ni) of titanium (Ti) nodig.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic VTwo Mini body
1x USB naar micro USB kabel
1x Siliconen beschermhoes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eVic VTwo Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Wattage 1W - 75W
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,0Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 38mm (l) x 22mm (b) x 82mm (h)
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, wit, grijs, rood en goud

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee