Joyetech eVic VTwo Mini

Joyetech eVic VTwo Mini

Joyetech
75 watt mini box MOD met automatische temperatuur regeling. Te gebruiken met één 18650 batterij.

€ 49,95

* Vereiste velden

Joyetech eVic VTwo Mini

Details

De Joyetech eVic VTwo Mini is de opvolger van de eVic-VTC Mini. De eVic is in vijf kleuren beschikbaar. Op het display is het bijvoorbeeld mogelijk om onder andere een klok (RTC) of een logo weer te geven.

De eVic VTwo mini is een box MOD met automatische temperatuur regeling. Dit betekent dat de coil unit altijd dezelfde temperatuur behoudt tijdens het dampen. De temperatuur is instelbaar van 100 tot 315℃. Naast de temperatuur geregelde modus beschikt de eVic VTwo Mini ook over een Variable Wattage- en Bypass mode.

De VTwo Mini werkt op één 18650 batterij. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u bij aanschaf van de eVic TWo Mini bijbestellen. De eVic VTwo is voorzien van een OLED display. Het is mogelijk om de software via uw computer te updaten.

Temperature Control

Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Om in temperature control te dampen, dient u gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Ni200 of titanium.

De Batterij

Het batterijcompartiment wordt afgesloten door een magnetisch deksel. De eVic VTwo Mini werkt op één standaard 18650 batterij, die niet standaard wordt meegeleverd. Indien u een batterij wenst aan te schaffen, kunt u deze in het keuzemenu toevoegen aan uw bestelling.

Joyetech eGo ONE V2 Clearomizer

Joyetech eGo ONE V2 AtomizerDe eVic VTwo Mini wordt geleverd exclusief clearomizer. Als u een clearomizer bij de eVic VTwo Mini wenst aan te schaffen, kunt u deze in het keuzemenu toevoegen aan uw bestelling.

    • Als u de eGo ONE V2 clearomizer bij de Joyetech eVic VTwo Mini aanschaft wordt er één CL Atomizer Head 1,0Ω Kanthal bijgeleverd. Deze is niet geschikt voor de temperature control modus. Hiervoor zijn CL Atomizer Heads van nikkel (Ni) of titanium (Ti) nodig.

Joyetech CUBIS D19 Clearomizer

Joyetech CUBIS D19 ClearomizerDe Joyetech eVic VTwo Mini wordt geleverd exclusief clearomizer. Optioneel kunt u, met 25% korting, kiezen voor de Joyetech CUBIS D19, deze sluit perfect aan bij de Joyetech eVic VTwo Mini. Deze clearomizer is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen met e-liquid. Hierdoor hoeft u deze (in tegenstelling tot de eGo ONE V2 Atomizer) niet los te draaien van de Joyetech eVic VTwo Mini. Daarbij beschikt deze clearomizer over een airflow control functie aan de bovenkant.

    • Als u de CUBIS D19 clearomizer bij de Joyetech eVic VTwo Mini aanschaft wordt er één Joyetech BF Atomizer Head 1,0Ω SS316 bijgeleverd. Met dit materiaal (rvs) kunt u zowel met temperature control dampen als in de variable wattage stand.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic VTwo Mini body
1x USB naar micro USB kabel
1x Siliconen beschermhoes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eVic VTwo Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Wattage 1W - 75W
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,0Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 38mm (l) x 22mm (b) x 82mm (h)
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, wit, grijs, rood en goud

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Dela on 10-10-2016
Wauw!
Waardering
Zeeeeer goed toestel! Zeker gecombineerd met de Aspire Triton mini! Zuiver van smaak en dikke wolken! Met een 3500mAh batterij gaat die zeker 3-4 dagen mee

Schrijf een review over de Joyetech eVic VTwo Mini

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering