Joyetech eVic-VTC Mini

Joyetech eVic-VTC Mini

Joyetech
60 Watt mini box MOD met automatische temperatuur regeling. Werkt op één 18650 batterij.

€ 69,95

* Vereiste velden

Joyetech eVic-VTC Mini

Details

    • Is uw gewenste kleur niet meer op voorraad? De opvolger van deze Joyetech VTC Mini is de Joyetech VTwo Mini.

De Joyetech eVic-VTC Mini is een compacte MOD met automatische temperatuur regeling. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van elektrische sigaretten met regelbaar voltage of wattage. De coil unit blijft altijd dezelfde temperatuur waardoor een verbrande smaak tot het verleden behoort. De temperatuur is instelbaar van 100 tot 315℃. Naast de temperatuur geregelde modus is er ook een normale Variable Wattage en Bypass mode beschikbaar. De VTC werkt op een 18650 batterij. Deze wordt standaard niet meegeleverd maar kunt u wel met korting meebestellen. De eVic-VTC is voorzien van een OLED display en het is mogelijk om de software via uw computer te updaten zodat in de toekomst nieuwe functies kunnen worden toegevoegd.

Temperature Control

Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Hierdoor is de smaak van de damp altijd optimaal en kan het (met de juiste instelling) niet meer gebeuren dat er een verbrande smaak ontstaat. Dit is mogelijk door gebruikt te maken van atomizers met een gloeidraad van Ni200 of titanium. Deze materialen hebben als eigenschap dat de weerstand veranderd als de temperatuur toeneemt. De VTC kan deze weerstand dan meten en de temperatuur bijregelen.

Om gebruik te maken van de temperatuur regeling moet de clearomizer dus voorzien zijn van een Ni200 of Titanium coil unit. Voor de eGo ONE (zie hieronder), Sense Herakles Hydra en de Aspire Atlantis zijn deze speciale coil units beschikbaar.

eGo ONE Clearomizer

De eVic-VTC Mini wordt geleverd exclusief clearomizer. Optioneel kunt u, met 25% korting, kiezen voor de Joyetech eGo ONE Clearomizer, deze sluit perfect aan bij de VTC. Om gebruik te maken van de Temperature Control functie voorzien we deze clearomizer dan van een Joyetech CL Ni200 coil unit. De VTC Mini is ook geschikt voor de titanium Joyetech CL Ti coils.

Batterij

Het batterij compartiment is door de magnetische deksel eenvoudig te openen en te sluiten. De eVic-VTC Mini werkt op een standaard 18650 batterij. De batterij moet wel voldoende stroom kunnen leveren om veilig te kunnen werken. We hebben een aantal geschikte batterijen geselecteerd welke met korting kunt meebestellen.

Firmware Upgrade

Sinds Oktober 2015 is er op de Joyetech website een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic VTC mini. Het wattage wordt dan opgeschroeft naar 75W en op het display kan de elektrische stroom (Ampere) worden afgelezen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic-VTC Mini body
1x USB naar Micro USB Kabeltje
1x 230V Joyetech AC Adapter
1x Handleiding
1x Gratis E-liquid

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet meegeleverd)
Wattage 1,0W - 60,0W (75W bij firmware update)
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,0Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 38mm (l) x 22mm (b) x 82mm (h)
Aansluiting 510
Gewicht 119g
Kleuren Zwart, wit of cyaan

*) Deze set wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 5 reviews
Review by Bob61 on 13-04-2017
VTC Mini Dual = Top!
Waardering
Vandaag een VTC Mini Dual gekocht, hier kunnen dus 2 batterijen in voor langer gebruik.Ik had al een Ego AIO en een Justfog Q 16 maar de VTC is voor mij echt next level dampen! Heerlijke smaak en een super damp, dit met een Smok Spiral Tank erop.
Verder goed geholpen en een prima voorlichting/uitleg gekregen.
Review by Rody on 24-06-2016
Perfect
Waardering
Ik heb dit artikel nu 1 week en geniet er volop van. Ik heb nog geen minpunten! Als je hem op power mode zet kun je lekker veel damp creëren en hij heeft nog geen dryhit gekregen. 10/10!
Review by rob-46 on 19-02-2016
Hier ben echt tevreden mee :)
Waardering
Met deze mod zitten zoveel verschillende mogelijkheden op teveel om om tenoemen, zeker als je de update erop zet van 3.0 van logitech.
Ik gebruik hem dan ook met de COUNCIL OF VAPOR VENGEANCE SUBOHM CLEAROMIZER ook een zeer goede clearomizer.
Ook dit produck krijg van mij 5 dikke sterren.
En niet vergeten was weer snel geleverd van de rookwinkel superrrrrrr
Review by Vaper on 18-10-2015
Super ding
Waardering
Veel rook productie doordat je het wattage aan kan passen. Je e-liquid smaak komt echt tot zijn recht, ego one clearomizer is er super op maar een kangertech aerotank doet ook veel goeds(zelfde principe).
Review by m s on 01-10-2015
geweldig modje
Waardering
Deze mod is geweldig voor als je lekker wil spelen met de temp en wattage voor rook en smaak hoe veelheid en dit is goed te doen met het kopje van de ego one met ni/ti brander maar als je gewoon wil puffen met deze mod kan je de power mode heel goed gebruiken met de aspire mini nautilus kop voor minder veel rook enn toch veel en goede smaak van je juce

Schrijf een review over de Joyetech eVic-VTC Mini

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering