Joyetech eVic-VTC Mini

Joyetech eVic-VTC Mini

Joyetech
60 Watt mini box MOD met automatische temperatuur regeling. Werkt op één 18650 batterij.

€ 44,95

* Vereiste velden

Joyetech eVic-VTC Mini

Details

    • Is uw gewenste kleur niet meer op voorraad? De opvolger van deze Joyetech VTC Mini is de Joyetech VTwo Mini.

De Joyetech eVic-VTC Mini is een MOD met automatische temperatuur regeling. Dit betekent dat de coil unit altijd dezelfde temperatuur behoudt tijdens het dampen. De temperatuur is instelbaar van 100 tot 315℃. Naast de temperatuur geregelde modus beschikt de eVic VTC Mini ook over een Variable Wattage- en Bypass mode.

De VTC werkt op één 18650 batterij. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt bij aanschaf van de VTC Mini bijbestellen. De eVic-VTC is voorzien van een OLED display. Het is mogelijk om de software via uw computer te updaten.

Temperature Control

Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Om in temperature control te dampen, dient u gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Ni200 of Titanium.

Batterij

Het batterijcompartiment wordt afgesloten door een magnetisch deksel. De eVic-VTC Mini werkt op één standaard 18650 batterij, die niet standaard wordt meegeleverd. Indien u een batterij wenst aan te schaffen, kunt u deze in het keuzemenu toevoegen aan uw bestelling.

Firmware Upgrade

Op de website van Joyetech is er een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic VTC mini. Het wattage wordt dan opgeschroefd naar 75W en op het display kan de elektrische stroom (Ampère) worden afgelezen. Middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje kunt u deze update uitvoeren. Lees hier hoe dat moet.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic-VTC Mini body
1x USB naar Micro USB Kabeltje
1x 230V Joyetech AC Adapter
1x Handleiding
1x E-liquid*

*) Deze set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet meegeleverd)
Wattage 1,0W - 60,0W (75W bij firmware update)
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,0Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 38mm (l) x 22mm (b) x 82mm (h)
Aansluiting 510
Gewicht 119g
Kleuren Zwart, wit of cyaan

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 5 reviews
Review by Bob61 on 13-04-2017
VTC Mini Dual = Top!
Waardering
Vandaag een VTC Mini Dual gekocht, hier kunnen dus 2 batterijen in voor langer gebruik.Ik had al een Ego AIO en een Justfog Q 16 maar de VTC is voor mij echt next level dampen! Heerlijke smaak en een super damp, dit met een Smok Spiral Tank erop.
Verder goed geholpen en een prima voorlichting/uitleg gekregen.
Review by Rody on 24-06-2016
Perfect
Waardering
Ik heb dit artikel nu 1 week en geniet er volop van. Ik heb nog geen minpunten! Als je hem op power mode zet kun je lekker veel damp creëren en hij heeft nog geen dryhit gekregen. 10/10!
Review by rob-46 on 19-02-2016
Hier ben echt tevreden mee :)
Waardering
Met deze mod zitten zoveel verschillende mogelijkheden op teveel om om tenoemen, zeker als je de update erop zet van 3.0 van logitech.
Ik gebruik hem dan ook met de COUNCIL OF VAPOR VENGEANCE SUBOHM CLEAROMIZER ook een zeer goede clearomizer.
Ook dit produck krijg van mij 5 dikke sterren.
En niet vergeten was weer snel geleverd van de rookwinkel superrrrrrr
Review by Vaper on 18-10-2015
Super ding
Waardering
Veel rook productie doordat je het wattage aan kan passen. Je e-liquid smaak komt echt tot zijn recht, ego one clearomizer is er super op maar een kangertech aerotank doet ook veel goeds(zelfde principe).
Review by m s on 01-10-2015
geweldig modje
Waardering
Deze mod is geweldig voor als je lekker wil spelen met de temp en wattage voor rook en smaak hoe veelheid en dit is goed te doen met het kopje van de ego one met ni/ti brander maar als je gewoon wil puffen met deze mod kan je de power mode heel goed gebruiken met de aspire mini nautilus kop voor minder veel rook enn toch veel en goede smaak van je juce

Schrijf een review over de Joyetech eVic-VTC Mini

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering