Joyetech eVic Primo SE Kit

Joyetech eVic Primo SE Kit

Een 80W MOD met een Pyrex glazen tank van 2ml en Joyetech ProCore atomizer heads.

€ 59,95

Beschrijving

Details

De Joyetech eVic Primo SE Kit is een combinatie van de eVic Primo 80 Watt MOD en de ProCore SE clearomizer, welke beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer werkt met de ProCore atomizer heads van Joyetech, die in vijf varianten verkrijgbaar zijn.

Joyetech eVic Primo 80W MOD

De 80 Watt eVic Primo heeft een rubberen afwerking en beschikt over een ruim opgezet display. Hierop zijn gegevens zoals het wattage, de weerstand, temperatuur en de resterende batterijcapaciteit af te lezen. U kunt door het menu navigeren door op de plus- en minknop te drukken. Deze knoppen bevinden zich onder het display. Met deze knoppen kunt u de MOD geheel naar wens instellen.

De eVic Primo werkt op een losse 18650 batterij, welke via het batterijklepje aan de onderkant van de MOD geplaatst kan worden. U kunt de batterij opladen middels de micro USB aansluiting in de MOD. We raden u echter aan om de 18650 batterij op te laden via een externe oplader. Door het gebruik van een externe oplader wordt de MOD minder belast en laadt de batterij sneller op.

Joyetech ProCore SE Clearomizer

De meegeleverde clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml. Het vullen van de ProCore SE gebeurt via de onderkant en doet u door de base los te draaien van de glazen tank. Doordat de tank volledig van glas is, kunt u altijd eenvoudig zien hoeveel e-liquid de tank nog bevat.

De ProCore SE clearomizer biedt u de mogelijkheid om de luchttoevoer naar wens in te stellen. Door aan de ring die zich aan de onderkant van de clearomizer bevindt te draaien, kunt u de airflow verder open of juist verder dicht draaien. De hoeveelheid lucht er wordt doorgelaten heeft invloed op de temperatuur van de damp, de hoeveelheid damp en de smaak die de clearomizer afgeeft.

Joyetech ProC Atomizer Head

De Joyetech eVic Primo SE Kit wordt geleverd met twee atomizer heads, namelijk de ProC1 en de ProC1-S. Deze hebben beiden lage weerstanden, waardoor ze veel damp en smaak creëren. Naast deze twee uitvoering zijn ook de ProC2, ProC3 en de ProC4 atomizers verkrijgbaar.

Temperature Control (TC)

Met de temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Zo voorkomt u dat de temperatuur van de atomizer hoger wordt dan de ingestelde temperatuur. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Joyetech eVic Primo 80W MOD ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 80 watt in stapjes van 0,1 watt.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic Primo 80W MOD
1x Joyetech ProCore SE Clearomizer
1x 0,4Ω ProC1 Atomizer Head
1x 0,25Ω ProC1-S Atomizer Head
1x Vape Band
1x Reserve rubberen ringetjes
1x USB oplaadkabel
1x Schroevendraaiertje
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eVic Primo SE Kit wordt wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 80W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3,5Ω
Temperatuur Control 100-315°C/ 200-600°F
Weerstand in TC stand 0,05 - 1,5Ω
Uitgangsstroom 0,8 - 9V
Gewicht 121,5g
Afmeting 117,5mm (h) x 25mm (d) x 39mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee