Joyetech eGrip 2

Joyetech eGrip 2

eGrip 2 met vermogen van 80W, een ingebouwde tank, temperatuur regeling, OLED display en een 2100mAh batterij.
€ 59,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De eGrip 2 van Joyetech heeft een maximaal vermogen van 80 watt. De e-liquid in de tank kan worden verlicht in zeven verschillende kleuren. Op het display kan een analoge klok worden weergegeven. Ook is het mogelijk om Flappy Bird te spelen.

De eGrip 2 heeft een tankinhoud van 2ml en kan via de bovenkant met e-liquid worden bijgevuld. Ook beschikt de Joyetech eGrip 2 over een Top Airflow, die via de bovenkant kan worden ingesteld. Het apparaat heeft een batterijcapaciteit van 2100mAh. De batterij kan via de meegeleverde micro USB kabel worden opgeladen. Met deze kabel kan het apparaat tevens geüpgraded worden. Een kenmerk van deze Joyetech eGrip 2 is dat er een koppelstuk bij wordt geleverd, waardoor er een andere clearomizer opgeschroefd kan worden.

Variable Temperature (VT)

Door de variable temperature optie kan de weerstand van de coil worden vastgezet en kan de gewenste temperatuur kan worden ingesteld. Deze functie maakt het mogelijk om de Joyetech eGrip 2 te gebruiken met titanium, nikkel en roestvrijstalen coil units. In de VT modus kunnen coils gebruikt worden waarvan de weerstand tussen de 0,05Ω en 1,5Ω zijn.

Variabel Wattage (Power)

In plaats van de VT modus, kan er gebruik gemaakt worden van de VW modus. Het wattage van de Joyetech eGrip 2 is instelbaar van 1 tot 80W. De VW modus is enkel te gebruiken indien er een kanthal coil in de eGrip is bevestigd. Het wisselen tussen de VW en VT standen gebeurt door drie keer op de knop te drukken. Vervolgens zullen op het 0,96" Inch OLED display de gegevens veranderen. In de VT modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,1Ω en 3,5Ω.

NotchCoil DL Head

Een grote verandering ten opzichte van de voorgaande eGrips is het gebruik van een nieuw ontwikkelde coil. Deze zogenaamde NotchCoil is geschikt voor als u rechtstreeks in de longen wil inhaleren. Door het grotere, roestvrijstalen oppervlak, kunnen deze NotchCoils meer e-liquid verdampen en wordt er een vollere smaak wordt gecreëerd. Daarbij gaan deze coils langer mee dan zijn voorgangers in de vorige eGrips.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x eGrip 2 Body
1x BF Atomizer 0,25Ω NotchCoil™ (30 - 70W)
1x BF Atomizer 0,5Ω SS316 (10 - 30W)
1x BF Atomizer 1,5Ω Clapton (8 - 20W)
1x BF Rebuildable Atomizer Head 0,5Ω (25 - 75W)
1x Joyetech eGrip Drip Tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGrip 2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Breedte 24mm x 45mm
Lengte 99mm
Gewicht 187g
Aansluiting(en) Micro USB / 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee