GeekVape Aegis X Kit

GeekVape Aegis X Kit

200W water, stof en shockproof mod met 2,4” OLED display en 2ml sub-ohm tank.

€ 104,95

Beschrijving

Details

De Geekvape Aegis X is een mod die werkt op twee losse 18650 batterijen en een output van 200 Watt heeft. De Aegis X heeft een 2,4” OLED display waarop alle relevante informatie af te lezen is. Daarbij wordt deze kit geleverd met de 2ml Cerberus sub-ohm tank.

Geekvape Aegis X body

De body van de Aegis X is gemaakt van kunststof, SLI-silicium met een lederen grip. Door de materialen waarvan de Aegis X gemaakt is, heeft de mod een water, stof en shockproof design. Aan de voorzijde van de Aegis X vindt u een 2,4” OLED kleurendisplay, waarop u alle relevante informatie af kunt lezen. Met de knoppen die zich aan de zijkant van de mod bevinden, kunt u de instellingen wijzigen. Aan de zijkant vindt u tevens de batterijknop.

De Geekvape Aegis X beschikt over verschillende instelmogelijkheden. De instelmogelijkheden waarover de Aegis X beschikt zijn:

 • High Performance Power (Wattage Mode)
 • VPC (Manual Curve Mode)
 • Temperature Control
 • TCR (Temperature Coefficienct of Resistance)
 • ByPass mode

De Aegis X werkt op twee 18650 batterijen, welke niet standaard meegeleverd zijn. Dienen de batterijen opgeladen te worden? Dan raden we u aan om dit met een externe oplader te doen. De batterijen zijn op deze manier sneller opgeladen, en de mod wordt hierbij niet belast. U kunt de batterijen ook via de mod zelf opladen. U dient in dit geval gebruik te maken van het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje.

  • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Cerberus sub-ohm tank

De Cerberus sub-ohm tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer is gemaakt van silicium glas en kan via de bovenkant gevuld worden. Door de top cap een kwartslag te draaien, kunt u deze losdraaien. Vervolgens kunt u het tankje bijvullen door de e-liquid via de langwerpige gaten aan de zijkant naar binnen te laten lopen. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer.

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u de airflow control ring. Door aan deze draairing te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. De Geekvape Aegis X wordt geleverd met twee Super Mesh X1 0,2Ω coil units.

Inhoud van de set

AantalItem
1x GeekVape Aegis X MOD
1x GeekVape Cerberus Sub-ohm Tank
2x 0,2Ω Super Mesh X1 Coil
1x Extra Glass Tube
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze GeekVape Aegis X Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk GeekVape
Batterij 2x 18650 (niet inbegrepen)
Variabel Wattage 5 - 200W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC / TCR / VPC / Bypass
Afmeting 136,8mm (h) x 31,3mm (d) x 56,1mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee