Eleaf iStick Mini 2

Eleaf iStick Mini 2

Kleine MOD die beschikt over een variabel voltage en een variabel wattage functie, met een batterijcapaciteit van 1100mAh.
€ 24,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Mini 2 heeft een batterijcapaciteit van 1100mAh en is oplaadbaar met een USB Type-C oplaadkabel. Hierdoor is de batterij snel opgeladen. Om de batterij te activeren dient u 5 keer binnen 1 à 2 seconden op de vuurknop te drukken.

De Eleaf iStick Mini 2 beschikt over twee verschillende instel mogelijkheden; namelijk een variabel wattage modes en een variabel voltage modes. Bij de variabele wattage modes kunt u de wattage instellen van 1 tot 25Watt in stapjes van 0.5Watt. De variabele voltage modes is instelbaar van 1 tot 5Volt in stapjes van 0.1Volt. Om te wisselen tussen de wattage of de voltage modes, dient u 3 maal binnen 1 à 2 seconden op de vuurknop te klikken. Door de plus en de min knop tegelijk ingedrukt te houden, wordt het scherm van de Eleaf Mini iStick 2 vergrendeld.

De iStick Mini 2 werkt goed in combinatie met de Eleaf GSTurbo clearomizer en de Eleaf GS Drive clearomizer. De Eleaf GSTurbo wordt standaard geleverd met een 1.5Ω coil unit met een instelbaar wattage tussen 8 en 20Watt, en een 0.75Ω coil unit met een wattage tussen de 8 en 25Watt. De Eleaf GS Drive wordt geleverd met een 0.35Ω Mesh coil unit die is instelbaar is tussen de 10 en 25 Watt.

    • Let Op! De Eleaf iStick Mini 2 wordt geleverd exclusief clearomizer.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf Mini iStick 2
1x USB -C oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1100mAh
Aansluiting 510
Variabel Wattage 1 tot 25Watt
Variabel Voltage 1 tot 5Volt
Afmetingen 54mm (l), 32.8mm (d), 21.5mm (b)
Aansluiting oplader USB Type-C
Maximale oplaad stroom 2Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee