Eleaf iStick TC60W

Eleaf iStick TC60W

60 Watt box MOD met Temperature Control functie en OLED display.

€ 49,95

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick TC60W is een 60 Watt box MOD met temperature control functie. De iStick TC60W is voorzien van een OLED display. De TC60W is te verkrijgen in de kleuren zwart en zilver.

BATTERIJ

Het batterij compartiment is door het magnetische deksel te openen en te sluiten. De Eleaf iStick TC60W werkt op een standaard 18650 batterij. Deze wordt niet meegeleverd. Wel zijn er een aantal geschikte batterijen geselecteerd welke u bij aanschaf van de iStick TC60W met korting kunt bestellen.

TEMPERATURE CONTROL

Met de Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met de pijltjestoetsen is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C. Er dient gebruik gemaakt te worden van een clearomizer die gebruik kan maken van coil units met Ni weerstandsdraad.

VARIABLE WATTAGE

Naast de Temperature Control modus, beschikt de iStick TC60W over een Variable Wattage modus. Door de menuknop 5 seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de TC en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 1 en 60 Watt, in stapjes van 0,1 Watt.

OLED DISPLAY

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

BEVEILIGING

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de vuurknop te drukken, wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan “Lock” weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick TC60W Body
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid


* Deze Eleaf iStick TC60W wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Wattage 1 - 60 Watt
Weerstand in VW stand 0,15Ω - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05Ω - 1,0Ω
Afmeting 90mm (h) x 28mm (d) x 38mm (b)
Gewicht 106Gr (zonder batterij)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee