Eleaf iStick TC40W

Eleaf iStick TC40W

40 Watt box MOD met Temperature Control functie, OLED display en 2600mAh batterij.

€ 41,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick TC40W is een 40 Watt box MOD met temperature control functie. De batterij heeft een capaciteit van 2600mAh. De iStick TC40W is voorzien van een OLED display en is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, grijs en blauw.

Temperature Control

Met de Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met de pijltjes toetsen is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C. Hiervoor is een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met Ni weerstandsdraad. Een clearomizer die bij de iStick TC40W past is de Sense Herakles Hydra.

Variable Wattage

Naast de Temperature Control modus, beschikt de iStick TC40W over een Variable Wattage modus. Door de menu knop 5 seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de TC en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 1 en 40 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de fire button te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Clearomizer

De Eleaf Melo 4 Clearomizer en de Eleaf Melo 5 Clearomizer zijn niet standaard inbegrepen bij de Eleaf iStick TC40W. Deze clearomizers kunnen optioneel worden gekozen voor een meerprijs aangezien deze clearomizers perfect werken in combinatie met de Eleaf iStick TC40W.

Eleaf Melo 4 clearomizer

Deze Eleaf Melo 4 Clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan aan de bovenkant gevuld worden door de topcap opzij te schuiven. Daarnaast beschikt deze clearomizer over een instelbare airflow control. Hiermee is de luchttoevoer te regelen tijdens het inhaleren en bepaalt u hoeveel damp er vrijkomt.

Bij deze clearomizer worden standaard twee Eleaf EC2 sub-ohm coils meegeleverd van 0,3Ω en 0,5Ω.

Eleaf Melo 5 clearomizer

De Eleaf Melo 5 Clearomizer heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van een vul systeem met een kinderslot. Om de clearomizer te vullen met e-liquids dient u de top cap omhoog te trekken, waarna u deze van de tank kunt schuiven. Wanneer u dit gedaan hebt, komt het vulgat vrij.

Ook aan de onderkant van de Melo 5 clearomizer zit een kinderslot. Wanneer u de coil unit wenst te vervangen voor een nieuwe, dient u de atomizer base los te draaien van de onderkant van de tank. Als u dit doet, sluit het e-liquid reservoir zichzelf automatisch af.

De Melo 5 clearomizer maakt gebruik van de EC-M 0.15 Ohm Mesh coiltjes en de EC-S 0.6 Ohm Stainless Steel coiltjes.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick TC40W Body
1x Eleaf USB Oplaadkabel
1x Eleaf 510 naar eGo Adapter
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick TC40W wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 2600mAh Li-Ion
Wattage 1 - 40 Watt
Weerstand in VW stand 0,15Ω - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C
Weerstand in TC stand 0,05Ω - 1,0Ω
Afmeting 78mm (h) x 23mm (d) x 35mm (b)
Aansluiting eGo / 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee