Eleaf iStick TC100W

Eleaf iStick TC100W

100 watt box MOD met temperature control en OLED display. Te gebruiken met één of twee 18650 batterijen.

€ 59,95

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick TC100W is een 100 Watt box MOD met Temperature Control functie. De iStick TC100W is voorzien van een OLED display en is te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs en wit. De vuurknop zit verwerkt in een van de batterijkapjes. Daarnaast functioneert deze box MOD op 1 batterij.

Batterij

De batterijcompartimenten zijn door het magnetische deksel te openen en te sluiten. De Eleaf iStick TC100W werkt op één of twee standaard 18650 batterijen. Deze worden niet meegeleverd, maar kunt u via het keuzemenu aan uw bestelling toevoegen.

Temperature Control

Met de Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met de knopjes onder op de iStick is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Er dient een clearomizer gebruikt te worden die gebruik kan maken van coil units met Ni, Ti of SS weerstandsdraad.

Variable Wattage

Naast de Temperature Control modus, beschikt de iStick TC100W over een Variable Wattage modus. Door de menuknop enkele seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de verschillende TC (Ti, Ni, SS) modi en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 1 en 100 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick TC100W geeft informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit eveneens zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door op de bovenkant van de Box MOD het schuifje op “vergrendeld” te zetten. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan “Lock” weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick TC100W Body
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding


* Deze Eleaf iStick TC100W wordt geleverd met een 10ml flesje E-liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Wattage 1 - 100 Watt (120W bij firmware update)
Weerstand in VW stand 0,1Ω - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05Ω - 1,5Ω
Voeding 75 Watt met één 18650 batterij. 100 Watt met twee 18650 batterijen.
Gewicht 187Gr (zonder batterijen)
Afmeting 95mm (h) x 23mm (d) x 53mm (b)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee