Eleaf iStick T80

Eleaf iStick T80

Een kit met een batterij van 3000mAh en een clearomizer welke gebruik maakt van een topfill systeem.
€ 59,95
  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick T80 is een elektrische sigaret met een maximale output van 80 Watt. De iStick werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 3000mAh en wordt geleverd met de 2ml Eleaf Pesso Tank.

Eleaf iStick T80 body

De Eleaf iStick T80 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 3000mAh. Op het display, dat zich aan de voorkant van de iStick T80 bevindt, kunt u alle relevante informatie aflezen. Ook de resterende batterijcapaciteit ziet u hier.

Is de batterij bijna leeg en wenst u deze op te laden? Dan dient u gebruik te maken van het meegeleverde USB-C oplaadkabeltje. Het display zal aangeven dat de batterij aan het opladen is. Ook kunt u op het display zien wanneer de batterij volledig opgeladen is. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 1,5 uur.

  • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.>

Variabel wattage

De iStick T80 beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om het wattage naar wens in te stellen. Door gebruik te maken van de plus- en de minknop aan de voorkant van de T80, kunt u het wattage instellen van 1 tot en met 80 Watt.

Eleaf Pesso Tank

De Eleaf Pesso Tank heeft een inhoud van 2ml en werkt op Eleaf EF coils. Aan de onderkant bevindt zich een draairing, waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Om de tank te vullen met e-liquid, dient u de top cap van de tank af te schuiven. U kunt de tank via het langwerpige gat vullen. De coil unit kunt u verwisselen door de atomizer base los te draaien van de tank. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de coil uit de tank trekken en een nieuwe plaatsen.

  • Let op: Bij de Eleaf iStick T80 worden twee coils geleverd, namelijk de 0,3Ω EF coil en de 0,6Ω EF-M coil.

Beveiliging

De Eleaf iStick T80 is voorzien van verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan "Lock" weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick T80 MOD
1x Eleaf Pesso Tank
1x 0,3Ω EF Coil
1x 0,6Ω EF-M Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick T80 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 3000mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 25mm
Lengte 130mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee