Eleaf iStick Power Nano Kit

Eleaf iStick Power Nano Kit

Eleaf
Complete kit met een 40 watt box MOD van 1100mAh en de Eleaf Melo 3 Nano clearomizer van 2ml.
€ 52,95

* Vereiste velden

Eleaf iStick Power Nano Kit

Details

De Eleaf iStick Power Nano is een 40 watt box MOD met een temperature control functie. De Eleaf Power Nano is de kleinere uitvoering van de Eleaf iPower en is voorzien van een OLED display. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1100mAh. Te verkrijgen in de 5 kleuren brons, zilver, hout, grijs en wit.

Melo 3 Nano clearomizer

De Eleaf Power Nano Kit wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 Nano clearomizer. Deze nieuwe clearomizer is speciaal ontworpen voor de iStick Power Nano. De Eleaf Melo 3 Nano kan via de bovenkant worden gevuld (top filling) waardoor het niet meer nodig is de tank van de batterij te schroeven om liquid bij te vullen. Het tankje heeft een capaciteit van 2ml. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om de hoeveelheid lucht te regelen(airflow control).

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. De coil unit wordt hierdoor nooit meer te warm waardoor een verbrande smaak nauwelijks meer voorkomt. Met het kleine knopje tussen de plus- en minknop kan er worden geschakeld tussen de verschillende standen zoals TC en VW.

Met de plus- en minknop aan de zijkant is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Hiervoor is wel een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met bijvoorbeeld nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS) weerstandsdraad.

Daarbij kan er ook gekozen worden voor M1, M2, en M3. Dit zijn gehougenslots waarmee u uw favoriete instelling kunt opslaan. Hierdoor kan er met één druk op de knop direct met de door u ingestelde instellingen worden gedampt.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Eleaf Power Nano ook over een variable wattage modus. Door het knopje tussen plus- en minknop enkele seconden ingedrukt te houden kunt u schakelen tussen de verschillende standen zoals TC en VW. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 40 watt in stapjes van 0,1 watt.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf Power Nano geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf Power Nano is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Power Nano per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Eleaf Power Nano uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock". Aan de onderkant van de Power Nano bevindt zich een reset knop. Hiermee kunt u de Eleaf Power Nano altijd terug zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Batterij

De ingebouwde batterij heeft een vermogen van 1100mAh. Met deze batterij is het mogelijk om de Eleaf Power Nano tijdens het opladen te gebruiken door de passthrough techniek.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Power Nano
1x Eleaf Melo 3 Nano Clearomizer
1x Eleaf EC 0,3Ω Atomizer Head (30 - 80W)
1x Eleaf ECML 0,75Ω Atomizer Head (8 - 25W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve seal ringen
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1100mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 1 - 40W
Weerstand VW modus 0,1Ω - 3,5Ω
Temperature Control 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Weerstand in TC modus 0,05Ω - 1,5Ω
Afmetingen Power Nano 38mm (l) x 23mm (b) x 55mm (h)
Afmetingen Melo 3 Nano 22mm (b) x 52,5mm (h)
Aansluiting 510
Kleuren Brons, Zilver, Hout, Grijs en Wit

*) Deze Eleaf iStick Power Nano Kit wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Wassink on 30-10-2016
Lekker klein en krachtig
Waardering
Ben nu bijna een jaar gestopt met het roken van de analoge sigaret. Ben begonnen met de kanger Emow wat ook een zeer fijne e smoker is. Maar ik wilde weer eens wat anders. Ik ben nu dus aan het sub ohmen gegaan. Bevalt me uitstekend. Ik wilde een niet al te ingewikkelde Mod en hij moest niet te groot zijn en bij het laden wilde ik graag dat de accu kon blijven zitten, en bij het vullen was de eis dat het een top vuller moest zijn. Al mijn eisen zijn met deze kleine Mod vervuld. Lekker klein en makkelijk in gebruik. 1 minpuntje, de laadpoort zit aan de onderkant wat niet echt handig is want je moet hem dus leggen om te laden wat de kans om lekken vergroot. Dus voor de zekerheid haal ik de tank er maar vanaf. Verder echt een top apparaatje.

Schrijf een review over de Eleaf iStick Power Nano Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering