Eleaf iStick Power 2

Eleaf iStick Power 2

Een complete starterset met een 5000mAh MOD en een Eleaf GTL Pod tank met een inhoud van 2ML.
€ 54,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Power 2 bevat een instelbare MOD met een maximaal Wattage van 80Watt. U kunt het Wattage dus naar wens instellen van minimaal 1 tot maximaal 80Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt. U ziet het ingestelde Wattage terug op het OLED scherm. Hier wordt ook overige informatie weergegeven zoals de resterende batterij capaciteit en de weerstand van de coil. De Eleaf iStick Power 2 beschikt daarnaast over een zogenaamde ‘puff counter’, die bijhoudt hoeveel hijsjes u heeft genomen.

De Eleaf iStick Power 2 MOD heeft een interne batterij van 5000mAh welke u kunt opladen met de bijgeleverde USB-C oplaadkabel. De MOD bevat diverse beveiligingen zoals bescherming tegen het over laden van de batterij. De batterij is dus volledig veilig. Tijdens het opladen kunt u, dankzij de pass through functie, wel gewoon door blijven dampen.

U gebruikt de Eleaf iStick Power 2 Starterset in combinatie met de Eleaf GTL pod en bijbehorende coils. De set wordt geleverd met 1 coil in 0.4Ohm en 1 coil in 0.8Ohm. De coils plaatst u in de 2ML pod, welke u vervolgens via de onderkant kunt vullen met e-liquid. De pod bevat een airflow ring, waarmee u de hoeveelheid lucht tijdens het dampen kunt reguleren.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Power 2
1x Eleaf GTL Pod Tank
1x Eleaf GTL coil in 0.4Ohm
1x Eleaf GTL coil in 0.8Ohm
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Power 2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Wattage 1 tot 80Watt
Maximale oplaad stroom 2Ampere
Batterijcapaciteit 5000mAh
Podinhoud 2ml
Aansluiting 510
Afmetingen 52.5mm x 25mm x 129,5mm
Gewicht 230g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee