Eleaf iStick Pico Plus

Eleaf iStick Pico Plus

Complete sub-ohm set met een maximale output van 75Watt. Geleverd met een Eleaf Melo 4S Tank.

€ 49,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Complete sub-ohm set met een maximale output van 75Watt. Geleverd met een Eleaf Melo 4S Tank.

Dankzij de verschillende instelmogelijkheden kunt u de Eleaf Pico Plus volledig naar wens instellen. De Box Mod beschikt over een Variabel Wattage modus, waarbij u het wattage naar wens kunt instellen van minimaal 1 tot maximaal 75Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van dampen op Temperature Control en Bypass Modus. Op het OLED scherm kunt u de huidige modus aflezen, evenals informatie als de weerstand van de coil en de resterende batterij capaciteit.

De Eleaf Pico Plus Starterset werkt met een externe 18650 batterij. Deze kunt u opladen met de bijgeleverde USB-C oplaadkabel, of met een externe batterij lader. De MOD beschikt over diverse beveiligingen zoals bescherming tegen het over laden van de batterij. De batterij is dus volledig veilig. Tijdens het opladen kunt u, dankzij de pass through functie, wel gewoon door blijven dampen.

De set wordt geleverd samen met een Eleaf Melo 4S clearomizer. De clearomizer heeft een inhoud van 2ML en kan via de bovenkant gevuld worden dankzij het ‘slide to fill’ systeem. De bijbehorende Eleaf EC-A coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden 0.15Ohm, 0.3Ohm en 0.5Ohm. De coils zijn geschikt voor DL (direct lung) dampen.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico Plus MOD
1x Eleaf Melo 4S tank
1x Eleaf EC-A 0.3Ohm coil
1x Eleaf EC-A 0.5Ohm coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Pico Plus wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Wattage 1 tot 75Watt
Maximale oplaad stroom 2Ampere
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee