Eleaf iStick Melo 60W

Eleaf iStick Melo 60W

Een 60W MOD met een ingebouwde 4400mAh batterij in combinatie met de Melo 4 topfill tank van 2ml.
€ 54,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick MELO 60W is een 60 Watt box MOD met temperature control, variable wattage en Bypass functie. De iStick MELO werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 4400mAh.

OLED display

Aan de bovenkant van de iStick MELO vindt u een 0,49” OLED display. Op dit display kunt u alle informatie vinden die voor u essentieel is. Omdat het display zich aan de bovenkant van de MOD bevindt, kunt u de informatie ook bekijken terwijl u aan het dampen bent.

Variabel wattage

De iStick MELO 60W beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om het wattage naar wens in te stellen. In de variabel wattage modus is het wattage instelbaar van 1 tot en met 60 Watt.

MELO 4 clearomizer

De Eleaf MELO 4 clearomizer heeft een capaciteit van 2ml en werkt op de speciaal voor deze clearomizer ontworpen EC2 coils. Aan de onderkant van de clearomizer bevindt zich een draairing, waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Door het schuifsysteem, waarmee de clearomizer via de bovenkant te vullen is, is het er af draaien van onderdelen verleden tijd.

Beveiliging

De Eleaf iStick MELO is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan "Lock" weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick MELO 60W
1x Eleaf Melo 4 Clearomizer
1x 0,3Ω Eleaf EC2 Atomizer Head (30 - 80W)
1x 0,5Ω Eleaf EC2 Atomizer Head (30 - 100W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Extra Tankglaasje
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Melo 60W wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 4400mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 60,0W
Weerstand TC 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen 42mm (l) x 22mm (b) x 132,5mm (h)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee