Eleaf iPower

Eleaf iPower

80W MOD met temperature control, een geïntegreerde 5000mAh batterij en verschillende instelmogelijkheden.
€ 49,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iPower is een 80 watt box MOD met een temperature control functie. De iPower is voorzien van een OLED display. De ingebouwde LiPo batterij heeft een capaciteit van 5000mAh. Omdat de Eleaf iPower beschikt over de pass through techniek, is deze tijdens het opladen gewoon te gebruiken. De iPower is te verkrijgen in de kleuren brons, zilver, hout, grijs en wit.

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met het kleine knopje tussen de plus- en minknop kan er worden geschakeld tussen de verschillende standen, zoals TC en VW.

Met de plus- en minknop aan de zijkant is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Er dient gebruik gemaakt te worden van een clearomizer die gebruik kan maken van coil units met nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS) weerstandsdraad. Clearomizers die technisch goed bij de Eleaf iPower passen zijn de Sense Herakles V2, de Aspire Atlantis en de Vengeance clearomizer.

Er kan gekozen worden voor M1, M2, en M3. Dit zijn geheugenslots waarmee u uw instellingen kunt opslaan. Hierdoor kan er met één druk op de knop direct met de door u ingestelde instellingen worden gedampt.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus, beschikt de Eleaf iPower ook over een variable wattage modus. Door het knopje tussen plus- en minknop enkele seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de verschillende standen zoals TC en VW. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 80Watt in stapjes van 0,1Watt.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iPower geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf iPower is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iPower per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen, wordt de Eleaf iPower uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan “Lock” weergegeven. Aan de onderkant van de iPower bevindt zich een reset knop. Hiermee kunt u de Eleaf iPower altijd terug zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iPower body
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iPower wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 5000mAh
Variabel Wattage 1 - 80W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05 - 1,5Ω
Output VW/Bypass/Smart/TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Gewicht 163,5g
Afmeting 83,5mm (h) x 23,5mm (d) x 49,5mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee