Eleaf iKonn Total Kit

Eleaf iKonn Total Kit

Compacte MOD zonder instellingen met sub-ohm coils voor veel damp, airflow control en een inventief vulsysteem.

€ 34,95

Beschrijving

Details

Deze Eleaf iKonn Total Kit is een MOD die wordt geleverd met de Eleaf ELLO Mini tank van 2ml en sub-ohm coils. De Eleaf iKonn maakt gebruik van een losse 18650 batterij (niet inbegrepen), die via de meegeleverde USB kabel kan worden opgeladen.

Eleaf iKonn Total MOD

De Eleaf iKonn MOD beschikt niet over instelmogelijkheden zoals temperature control of variabel voltage. De MOD geeft een maximaal wattage af van 50 watt en de MOD geeft aan de hand van verlichting aan hoe vol de batterij nog is.

De vuurknop kan worden geactiveerd door de iKonn MOD in uw hand als het ware samen te knijpen. Hierdoor drukt het kapje, dat u overigens van de MOD kunt afschuiven, tegen het vuurknopje aan. Wanneer u dit kapje van de MOD afschuift komt de Eleaf ELLO Mini Tank tevoorschijn. U kunt hier de airflow control instellen en de coil vervangen. Om de tank bij te vullen met e-liquid, kunt u het kapje gewoon laten zitten. Hiervoor dient u simpelweg alleen de top cap te verschuiven.

Eleaf ELLO Mini Tank

De ELLO Mini Tank heeft een inhoud van 2ml en is zoals hierboven aangegeven via de bovenkant te vullen. Daarbij beschikt de tank over een instelbare airflow control. Hiermee is de luchttoevoer in te stellen.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iKonn Total MOD
1x Eleaf ELLO Mini Tank
1x 0,2Ω HW1 Single Coil
1x 0,3Ω HW2 Dual Coil
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Reserve onderdeeltjes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iKonn Total Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Weerstandbereik 0,15Ω - 3,00Ω
Afmetingen 48,8mm (l) x 28mm (b) x 84,4mm (h)
Gewicht 194g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iKonn Total Kit.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee