Eleaf Aster

Eleaf Aster

MOD met een maximale output van 75W en temperature control. Werkt op één losse 18650 batterij.

€ 39,95

Eleaf Aster Zilver   +€ 0,00
Geen   +€ 0,00

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf Aster is een box MOD van 75 watt die te gebruiken is met één 18650 batterij. De Aster is verkrijgbaar in vijf kleuren.

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met het kleine knopje tussen de plus- en minknop kan er worden geschakeld tussen de verschillende standen, zoals TC en VW.

Met de plus- en minknop aan de zijkant is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Hiervoor is wel een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met bijvoorbeeld nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS) weerstandsdraad.

Daarbij kan er ook gekozen worden voor M1, M2 en M3. Dit zijn geheugenslots waarmee u uw favoriete instelling kunt opslaan. Hierdoor kan er met één druk op de knop direct met de door u ingestelde instellingen worden gedampt. Bijvoorbeeld na het plaatsen van een nieuwe coil.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Eleaf Aster ook over een variable wattage modus. Door het knopje tussen plus- en minknop enkele seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de verschillende standen zoals TC en VW. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 75 watt in stapjes van 0,1 watt.

Eleaf iJust Mini clearomizer (optioneel)

De Eleaf Aster wordt geleverd exclusief clearomizer. Optioneel kunt u kiezen voor de Eleaf iJust Mini clearomizer , deze sluit perfect aan bij de Eleaf Aster. Deze clearomizer is voorzien van de Eleaf iJust mini GT coils (0.6Ω Mesh en 1.2Ω).

    • Let op: De 0.6Ω Eleaf iJust Mini GT Mesh Coil is niet geschikt voor temperature control. Wanneer u gebruik van deze modus wenst te maken, dient u gebruik te maken van GT Coil van Nichrome (1.2Ω en 1.4Ω)

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf Aster geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Eleaf Aster is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Eleaf Aster per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Eleaf Aster uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Batterij

De Eleaf Aster werkt met een losse 18650 batterij. Het compartiment waarin de 18650 batterij wordt geplaatst is afgesloten door een klep met stevige magneten. Het opladen van de batterij kan via het apparaat zelf. Hierdoor is een losse oplader niet per sé noodzakelijk.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf Aster Body
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf Aster wordt geleverd met een 10ml flesje E-liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij Losse 18650 Batterij
Variabel Wattage 1 - 75W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05 - 1,5Ω
Output VW/Bypass/Smart/TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Gewicht 229,4g
Afmeting 91mm (h) x 23mm (d) x 35,5mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee