Aspire Zelos 50W Kit

Aspire Zelos 50W Kit

Complete kit met een 50W temperature control Box MOD van 2500mAh in combinatie met de Nautilus 2 van 2ml.
€ 68,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire Zelos 50W Kit is een combinatie van de Zelos 50W TC Box MOD met een 2ml Aspire Nautilus 2 tank. De Zelos MOD beschikt over temperature control, variabel wattage, variabel voltage, Bypass en een ingebouwde 2500mAh Li-Po batterij die met de meegeleverde Micro USB kabel opgeladen kan worden.

Aspire Zelos 50W TC Box MOD

De Aspire Zelos 50W TC Box MOD is een 50 watt MOD en is voorzien van een "0,69" OLED display welke meedraait met de positie waarin u de Zelos box MOD houdt. Op deze display wordt alle benodigde informatie zoals de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit weergegeven. Onder het display bevindt zich een Micro USB aansluiting om de 2500mAh Zelos MOD op te laden. Daarboven bevinden zich de plus- en minknop waarmee u de MOD kunt bedienen en door het menu kunt navigeren.

Aspire Nautilus 2 Tank

De bolvormige Aspire Nautilus 2 tank heeft een tankinhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Aspire Nautilus 2 tank over een airflow control valve, waar de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren mee kan worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met Pyrex glass.

Temperature Control

De temperature control functie zorgt ervoor dat de coil altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. Dit geeft de meest gelijkmatige verdamping en is alleen mogelijk door gebruik te maken van nikkel of titanium coils. In de Temperature Control modus is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 graden Celsius.

Variable Wattage

In de Variable Wattage modus is het mogelijk zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is dan regelbaar van 1 tot 50 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de Zelos Kit worden twee kanthal coils meegeleverd die geschikt zijn voor de Variable Wattage modus.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de kit

AantalItem
1x Aspire Zelos 50W TC Box MOD
1x Aspire Nautilus 2 Tank
1x 0,7Ω Aspire Nautilus 2 BVC (18 - 23W)
1x 1,8Ω Aspire Nautilus BVC (10 - 14W)
1x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1x Extra Drip Tip
1x Micro USB Oplaadkabel
8x Reserve rubberen O-ringen
1x Handleiding (bekijk onze handleiding)
1x E-liquid*


* Deze Aspire Zelos 50W Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterijcapaciteit 2500mAh
Wattage 1 - 50W
Afmetingen Zelos 50W Box MOD 78mm (l) x 23mm (b) x 40mm (h)
Afmetingen Nautilus 2 Tank 53mm (h) x 22mm (d)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee