Aspire Skystar Revvo Kit

Aspire Skystar Revvo Kit

Een 210W MOD met een 1,3" Inch display en de Revvo Tank van 2ml met nieuw ontworpen coils.

€ 84,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Skystar Revvo Kit is een 210 Watt mod met een 1,3 inch touch screen met een 2ml Revvo tank. De Aspire Skystar Revvo beschikt over variabel wattage, variabel voltage, BYPASS, temperature control en customizable power settings. De Skystar maakt gebruik van twee losse 18650 batterijen.

DE ASPIRE SKYSTAR REVVO MOD

De Aspire Skystar Revvo mod beschikt over een instelbaar vermogen tot 210 Watt. Op het 1,3 inch touchscreen wordt alle benodigde informatie zoals de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit weergegeven. Door twee keer over het touchscreen te vegen komt u in het menu terecht. Hier kunt u niet alleen uw instellingen veranderen, maar ook bijvoorbeeld de datum en de tijd instellen.

REVVO TANK

De Revvo Tank heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een instelbare top airflow. De Revvo maakt gebruik van Aspire Revvo Radial Coil, welke horizontaal in de tank zit. Door de lage weerstand en het verhoogde oppervlak van de gloeidraden geeft de Revvo tank veel damp. Het bijvullen van de tank gaat direct via het mondstuk.

TEMPERATURE CONTROL EN VARIABLE WATTAGE

De temperature control functie zorgt ervoor dat de coil altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. In de temperature control modus is de temperatuur instelbaar van 100℃ tot en met 315℃. In de variable wattage modus is het mogelijk om zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage van de Skystar is instelbaar van 1 Watt tot en met 210 Watt.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Skystar MOD
1x Aspire Revvo Tank
2x 0,1-0,16Ω Aspire Revvo Radial Coil (50-100W)
1x Reserve Tankglaasje
1x Rubberen Vape Band
1x Setje O-ringen
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Skystar Revvo Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterij 2x 18650 batterij (niet meegeleverd)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 210W
Output Standen VW, VV, TC (Ni,Ti,SS,M1,M2,M3), RTC, BYPASS, CPS
Afmetingen Skystar MOD 50mm (l) x 33mm (b) x 91mm (h)
Afmetingen Revvo Tank 24mm (d) x 41mm (h)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee