Aspire Platinum Kit

Aspire Platinum Kit

Complete sub ohm kit met een Aspire CF SUBΩ batterij en Aspire Atlantis clearomizer.
€ 99,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire Platinum Kit is een sub ohm set met een Aspire CF SUBΩ batterij, Aspire Atlantis clearomizer, reserve coil units, oplader en etui.

Aspire Atlantis Clearomizer

De Aspire Atlantis is ontworpen om net zoveel damp te produceren als RBA's met zelfgemaakt coils. De weerstand van de atomizer is 0,5Ω, wat resulteert in een vermogen van ongeveer 35 Watt bij een batterijspanning van 4,2 Volt.

De Atlantis heeft een Bottom Vertical Coil ontwerp. Dit betekent dat de coil onder in de tank is geplaatst, zodat deze altijd voorzien wordt van voldoende liquid. Daarnaast staat de coil recht overeind en is deze rondom voorzien van keramisch wick materiaal. De coil is gemaakt van Amerikaans Kanthal.

Aspire CF SUBΩ Batterij

De Aspire CF SUBΩ is gemaakt van staal en is afgewerkt met een Carbon Fibre buitenkant. De batterij capaciteit bedraagt 2000mAh en de maximale uitgangsstroom is 40 Ampère. Hierdoor is de SUBΩ geschikt voor coils met een weerstand van 0,3 Ω tot 1,0Ω. Het opladen van de Aspire CF SUBΩ gebeurt met een reguliere eGo USB Oplader. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 4 tot 5 uur.

De SUBΩ is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Door 5 keer snel achter elkaar op de knop te drukken, wordt de batterij ontgrendeld. Door opnieuw 5 keer te klikken gaat de batterij weer op slot. De SUBΩ is daarnaast beveiligd tegen kortsluiting in de atomizer. De lampjes rond de knop zullen als dit voorkomt 3 keer knipperen, waarna de batterij zichzelf uitschakelt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen, zal de batterij zichzelf uitschakelen als de spanning zakt onder 3,2 Volt. Het oranje lampje zal dan 15 keer knipperen. Ook als er kortsluiting in de oplader ontstaat, schakelt de Aspire CF SUBΩ zichzelf uit. Beide LEDjes knipperen dan 6 keer.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire CF SUBΩ Batterij
1x
6x Atlantis 0,5Ω Atomizers
1x Atlantis Hollowed Out Sleeve
1x USB Oplader
1x Vaping Scabbard (etui)
1x Handleiding
1x E-liquid*

 

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 2000mAh
E-liquid capaciteit 2ml
Diameter 22mm
Lengte 179mm
Gewicht 159gr
Aansluiting(en) 510/eGo

*) Alle starter sets worden geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee