Aspire Odyssey Mini Kit

Aspire Odyssey Mini Kit

Aspire
Aspire kit bestaande uit de 50 Watt Pegasus Mini MOD met temperature control en de Triton Mini clearomizer.

€ 74,95

* Vereiste velden

Aspire Odyssey Mini Kit

Details

De Aspire Odyssey Mini Kit bestaat uit de Aspire Pegasus Mini MOD, de Aspire Triton Mini clearomizer en een micro USB oplaadkabeltje. De set is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en 24 karaat verguld rosé goud.

ASPIRE PEGASUS MINI

De Pegasus Mini is een 50 Watt MOD met Temperature Control functie, voorzien van een OLED display waarop alle benodigde informatie zoals de temperatuur, batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit wordt weergegeven. Aan de bovenkant bevindt zich een standaard 510 aansluiting voor de clearomizer. Hierop kunnen praktisch alle clearomizers worden aangesloten. Aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. De Pegasus is geschikt voor 18650 batterijen. Let er bij de keuze van de batterij op dat deze van het High Drain type is. Een batterij wordt niet standaard meegeleverd. Wel kunt u bij bestelling van de kit een batterij mee bestellen. Al de geselecteerde batterijen zijn geschikt voor het grote vermogen van de Pegasus. De batterij wordt afgedekt met een magnetisch dekseltje.

ASPIRE TRITON MINI

De Triton Mini is de 2ml versie van de Aspire Triton Clearomizer. Deze clearomizer kan vanaf de bovenkant gevuld worden, zonder de clearomizer eerst van de batterij af te draaien. De Triton is voorzien van airflow control. Via een draairing aan de onderkant van de clearomizer is de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat naar wens in te stellen. Bij de set wordt een reserve tankglaasje meegeleverd.

TEMPERATURE CONTROL

De temperature control functie zorgt ervoor dat de verdamper altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. Dit geeft de meest gelijkmatige verdamping en is alleen mogelijk door gebruik te maken van Nikkel of Titanium coils. Bij de set wordt standaard een Nikkel coil meegeleverd. In de Temperature Control modus is de temperatuur regelbaar van 100 tot 300 graden.

VARIABLE WATTAGE

In de Variable Wattage modus is het mogelijk om zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is regelbaar van 1 tot 50 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de kit worden twee Kanthal coils meegeleverd. Deze zijn geschikt voor de Variable Wattage modus. Het betreft een standaard 1,2Ω coil en een speciale Clapton coil van 1,8Ω. Clapton coils zijn gemaakt van Kanthal, maar zijn gewikkeld als een gitaarsnaar waardoor er een groter oppervlak ontstaat.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Pegasus 50 Watt MOD
1x Aspire Triton Mini Clearomizer
1x 0,15Ω Ni200 Triton Mini Replacement Atomizer
1x 1,2Ω Kanthal Triton Mini Replacement Atomizer
1x 1,8Ω Clapton Triton Mini Replacement Atomizer
1x Reserve tank glaasje
1x Micro USB Laadkabel
1x E-liquid*


* Deze Aspire Odyssey Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Wattage 5 - 50W
Voltage 0,5 - 8,5V
Weerstand 0,1 - 3,0Ω
Afmeting 39mm (l) x 22mm (b) x 141mm (h)
Gewicht 110g (exclusief batterij)
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Aspire Odyssey Mini Kit.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.9 van 5 na 7 reviews
Review by Dennis on 29-03-2016
Top
Waardering
Had hiervoor een paar weken een Aura mini als eerste e-smoker, was niet slecht, maar was ik niet echt tevreden over. Dacht dat dat e-smoken niks zou zijn voor mij, voor de zekerheid toch deze aangeschaft om het echt zeker te weten. Geen spijt van, wat een top apparaat. Als je een beetje doortrekt lijkt het wel of je huis in de fik staat! Makkelijk bijvullen zonder knoeien en echte rook ervaring. Sindsdien geen sigaret of sigaar meer aangeraakt. Een echte aanrader.
Review by Huub on 23-03-2016
Kwaliteits dampertje
Waardering
Goede combi en met een clapton coil maximale taste.
Review by Roger on 27-01-2016
Aspire-odyssey
Waardering
Beter kan niet' ik ben er zeer tevreden mee en hij damt als een schoorsteen
Review by Antoine on 15-01-2016
Geweldig!!!
Waardering
Ik heb deze kit gekocht omdat deze klein en licht is en dus makkelijk mee te nemen. Als een fan van zware mods en RTA's zoals de Kanger Subtank ben ik zeer kritisch op de performance van de mod en de smaak van die de tank produceert.
Deze kit komt zeer dicht bij wat ik gewend ben wat mij blij verraste. Een echte aanrader! Mod: klein, makkelijke bediening, opties voor temperatuur controle. Tank: te vullen zonder een rotzooi of lekkage, goede smaak.Een aanrader!
Review by Thiago on 29-12-2015
ok voor mtl hits tot 20 watt
Waardering
Ligt lekker in de hand en is klein, ziet er mooi uit. Makkelijke bediening en veel variaties. Boven de 30 watt halve sec. voordat de coil gaat branden, boven de 40 watt een sec. en 50 watt duurt het 1,5 sec.
Review by Jan on 28-12-2015
Top!!
Waardering
Heel fijn in gebruik en dampt echt heel lekker!
Review by rob on 28-12-2015
superrrrrrrrrrr mod
Waardering
heerlijk aparaard doet alles automatische heerlijk, je hoeft bijna niks tedoen dampt heerlijk net een dag in huis zeer tevreden mee,
ook zeer goed geholpen in breda :)
smaak is ook zeer goed een echte aanrader voor een beginner of voor een ervaren damper.

Schrijf een review over de Aspire Odyssey Mini Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering