Aspire Nautilus Prime X

Aspire Nautilus Prime X

Compact POD systeem van Aspire met diverse instelmogelijkheden en 2ML pods.
€ 46,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

U kunt het wattage van de Aspire Nautilus Prime X naar wens instellen van minimaal 1Watt tot maximaal 60Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt. U ziet het ingestelde Wattage terug op het kleuren scherm. Hier wordt ook overige informatie weergegeven zoals de resterende batterij capaciteit en de weerstand van de coil. De MOD bevat 2 kleine knoppen waarmee u, naast het Wattage, ook het Voltage kan aanpassen. Daarnaast kunt u schakelen tussen diverse modi.

De Aspire Nautilus Prime X werkt op een externe 18650 batterij. U kunt deze opladen middels de bijgeleverde USB-C oplaadkabel, of met een externe lader. Om de veiligheid te garanderen beschikt de Aspire Nautilus Prime X over diverse beveiligingen. Zo schakelt de MOD zich uit zichzelf uit wanneer de vuurknop onverhoopt te lang wordt ingehouden.

Bij de set ontvangt u 2 Pods met een inhoud van 2ML. Deze pods kunt u vullen met een e-liquid naar keuze. De pod maakt gebruik van een side fill systeem, waardoor u de e-liquid aan de zijkant dient bij te vullen. De pods gebruikt u met de 0.7Ohm Nautilus Mesh coil of met de 0.3Ohm BP Mesh Coil. Door de honingraatstructuur van deze coils wordt optimale smaak verkregen.

    • Let op: Deze Aspire Nautilus Prime X wordt geleverd zonder IMR 18650 BATTERIJ. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.
    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Nautilus Prime X MOD
2x Aspire Nautilus Prime X 2ML Pods
1x Aspire Nautilus 0.7Ω Mesh coil
1x Aspire BP 0.3Ω Mesh coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Aspire
Wattage 1 tot 60Watt
Tank inhoud 2ml

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee