Aspire Cygnet

Aspire Cygnet

Een kleine 80W MOD met een OLED display. Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen.
€ 39,95
Beschrijving

Details

De Aspire Cygnet MOD heeft een maximaal vermogen van 80 watt en werkt op een 18650 batterij.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Aspire Cygnet ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 80 watt in stapjes van 0,1 watt.

OLED DISPLAY

Het OLED display van de Aspire Cygnet geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

BEVEILIGINGEN

De Aspire Cygnet is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Aspire Cygnet per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Aspire Cygnet uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Cygnet MOD
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Cygnet wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Wattage 1 - 80 Watt
Weerstand in VW stand 0,1Ω - 3,00Ω
Voeding 1x 18650 batterij (niet standaard meegeleverd)
Afmeting 72,5m (h) x 24mm (d) x 46mm (b)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee