Aspire CF SUBΩ

Aspire CF SUBΩ

Aspire Carbon Fibre Sub Ohm MOD met ingebouwde 2000mAh accu en maximale uitgangsstroom van 40A.

€ 34,95

Beschrijving

Details

De Aspire Carbon Fibre Sub Ohm heeftt een maximale uitgangsstroom van 40 Ampère en is hierdoor geschikt voor coils met een weerstand van 0,3 tot 1,0 Ω. De Aspire CF SUBΩ heeft in ingebouwde batterij met een capaciteit van 2000mAh. Wilt u dezelfde functionaliteit maar wilt u de mogelijkheid om zelf de batterij te verwisselen dan kunt u kiezen voor de Aspire CF MOD.

Aspire Atlantis

Voor de CF SUBΩ heeft Aspire een speciale clearomizer ontwikkeld, de Aspire Atlantis. Deze clearomizer heeft een coil unit van 0,5Ω en is ontwikkeld om voldoende liquid op te nemen en het hoge vermogen van de CF SUB te verwerken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een RBA of bijvoorbeeld de Kanger AeroTank.

Carbon Fibre

De Aspire CF SUBΩ is gemaakt van staal en afgewerkt met een Carbon Fibre buitenkant. De 510 aansluiting voor de atomizer bevat een "Spring Connector" om het grote vermogen met minimaal verlies door te geven.

Opladen

Het opladen van de Aspire CF SUBΩ gebeurt met een reguliere eGo USB Oplader. Uiteraard duurt het opladen wel wat langer dan bij een kleine batterij. Als de batterij helemaal leeg is duurt dit 4 tot 5 uur.

Beveiliging

Ondanks dat de SUBΩ een enorm vermogen kan leveren is deze MOD voorzien van alle beveiligingen die u mag verwachten. Door 5 keer snel achter elkaar op de knop te drukken wordt de batterij ontgrendeld. Door nogmaals 5 keer te klikken gaat de batterij weer op slot. De SUBΩ is tevens beveiligd tegen kortsluiting in de atomizer. De lampjes rond de knop zullen in dit geval 3 keer knipperen waarna de batterij zich uitschakeld. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen zal de batterij zich uitschakelen als de spanning zakt onder 3,2 Volt. Het oranje lampje zal dan 15 keer knipperen. Ook als er kortsluiting in de oplader ontstaat schakeld de Aspire CF SUBΩ zichzelf uit waarna beide LEDjes 6 keer zullen knipperen.

Specificaties

Uitgangs voltage 4,2 Volt
Maximale stroom 40A
Atomizer 0,3 tot 1,0 Ω
Capaciteit 2000mAh
Hoogte 114mm
Diameter 22mm
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee