Aspire CF MOD

Aspire CF MOD

Aspire Carbon Fibre MOD ontworpen voor de Aspire Atlantis. Geschikt voor 18650 batterijen.

€ 27,50

Beschrijving

Details

De Aspire Carbon Fibre MOD heeft een maximale uitgangsstroom van 40 Ampère en is geschikt voor coils met een weerstand van 0,3 tot 1,0 Ω. De Aspire CF MOD werkt in combinatie met een 18650 batterij. Om het maximaal vermogen te benutten moet deze van het High Drain type zijn zoals de eFest Purple, Sony VTC3, Sony VTC4 en AW. ICR batterijen zijn niet geschikt. Heeft u liever een MOD met ingebouwde batterij dan kunt u kiezen voor de Aspire CF SUBΩ.

    • Dit product is niet geschikt voor beginnende gebruikers. Het gebruik van inferieure batterijen in combinatie met sub ohm coils is levensgevaarlijk. Indien u twijfelt neem dan contact op met de klantenservice of kies voor de Aspire CF SUBΩ.

Aspire Atlantis

Voor de CF MOD heeft Aspire een speciale clearomizer ontwikkeld, de Aspire Atlantis. Deze clearomizer heeft een coil unit van 0,5Ω en is ontwikkeld om voldoende liquid op te nemen en het hoge vermogen van de CF MOD te verwerken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een RBA of bijvoorbeeld de Kanger AeroTank.

Carbon Fibre

De Aspire CF SUBΩ is gemaakt van staal en afgewerkt met een Carbon Fibre buitenkant. De 510 aansluiting voor de atomizer bevat een "Spring Connector" om het grote vermogen met minimaal verlies door te geven.

Beveiliging

Ondanks dat de CF MOD een enorm vermogen kan leveren is deze MOD voorzien van alle beveiligingen die u mag verwachten. Door 5 keer snel achter elkaar op de knop te drukken wordt de batterij ontgrendeld. Door nogmaals 5 keer te klikken gaat de batterij weer op slot. De CF MOD is tevens beveiligd tegen kortsluiting in de atomizer. De lampjes rond de knop zullen in dit geval 3 keer knipperen waarna de batterij zich uitschakeld. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen zal de batterij zich uitschakelen als de spanning zakt onder 3,2 Volt. Het oranje lampje zal dan 15 keer knipperen. Ook als er kortsluiting in de oplader ontstaat schakelt de Aspire CF MOD zichzelf uit waarna beide LEDjes 6 keer zullen knipperen.

Specificaties

Uitgangs voltage 4,2 Volt
Maximale stroom 40A
Atomizer 0,3 tot 1,0 Ω
Batterij IMR 18650 High Drain
Hoogte 12,1cm
Diameter 22mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee