Aspire CF MAXX Batterij

Aspire CF MAXX Batterij

Aspire CF Maxx high-end variabele wattage vaping MOD met ingebouwde 3000mAh accu.
€ 49,95
OF
Beschrijving

Details

De Aspire CF Maxx is een variabele wattage vaping MOD. De batterij is voorzien van roestvrijstalen eindpunten, een metalen knop en een met koolstofvezel bekleden buis. De Aspire CF Maxx heeft een capaciteit van 3000mAh en heeft een 5-50W variabele wattage systeem.

Carbon Fibre

De Aspire CF MAXX is gemaakt van staal en afgewerkt met een Carbon Fibre buitenkant. De 510 aansluiting voor de atomizer bevat een "Spring Connector", om het vermogen met minimaal verlies door te geven.

Opladen

Het opladen van de Aspire CF MAXX gebeurt met een reguliere eGo USB Oplader. Als de batterij helemaal leeg is, duurt het volledig opladen van de batterij gemiddeld 4 tot 5 uur.

Beveiliging

De CF MAXX MOD is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Door vijf keer snel achter elkaar op de knop te drukken, wordt de batterij ontgrendeld. Door nogmaals vijf keer te klikken, gaat de batterij weer op slot. De CF MAXX MOD is daarnaast beveiligd tegen kortsluiting in de atomizer. De lampjes rond de knop zullen bij kortsluiting in de atomizer drie keer knipperen, waarna de batterij zichzelf uitschakelt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen, zal de batterij zichzelf uitschakelen als de spanning zakt onder 3,2 Volt. Het oranje lampje zal dan 15 keer knipperen. Ook als er kortsluiting in de oplader ontstaat, schakelt de Aspire CF MAXX zichzelf uit. Beide LEDjes zullen dan zes keer knipperen.

Specificaties

Merk Aspire
Aansluiting(en) 510
Capaciteit batterij  3000mAh 
Diameter 30mm
Lengte 139mm
Variabel Wattage 5-50W
Atomizer 0.3-5.0 Ohm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee