Zensations MOON

Zensations MOON

Podsysteem met voorgevulde pods.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Het ZenSations Moon podsysteem is een elektrische sigaret dat met één druk op de knop te gebruiken is. De ZenSations Moon werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 350mAh en werkt met gevulde wegwerppods.

De batterij

De ZenSations Moon werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 350mAh. Afhankelijk van uw gebruik, gaat de batterij gemiddeld één dag mee alvorens u hem op dient te laden. Het opladen van de batterij doet u met de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. Een AC adapter is niet meegeleverd.

Wanneer u de Moon aansluit op de oplader, zal er een LED lampje gaan branden om aan te geven dat de batterij van de Moon aan het opladen is. Brandt het lampje niet meer? Dan is de batterij van de Moon volledig opgeladen.

    • Let op: Gebruik geen fast charger adapter om de Moon op te laden. Deze adapters geven veel spanning af en kunnen schadelijk zijn voor de batterij. Een geschikte AC adapter kunt u hier aanschaffen.

Aan de voorkant van de Moon vindt u de batterijknop. Indien u gebruik wenst te maken van de Moon, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op het knopje te drukken en tegelijkertijd te inhaleren. Laat, wanneer u klaar bent met inhaleren, de batterijknop meteen weer los.

    • Let op: Wanneer er niets gebeurt als u op het knopje drukt, staat de batterij waarschijnlijk op slot. Druk vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop om de batterij te ontgrendelen.

De ZenSations Moon pods

Het ZenSations Moon podsysteem wordt geleverd met één gevulde pod met de smaak Watermeloen en een nicotinegehalte van 6mg/ml, en één gevulde pod met de smaak Superior Tobacco en een nicotinegehalte van 12mg/ml. De Moon pods van ZenSations hebben een inhoud van 1,8ml. Dat betekent dat u ongeveer 250 trekjes kunt nemen alvorens u de pod dient te vervangen voor een nieuwe.

Omdat de pods niet hervulbaar zijn en daarnaast een geïntegreerde coil unit hebben, dient u de pod wanneer deze leeg is of als de coil unit versleten is, in zijn geheel te vervangen. Doordat de coil unit van de ZenSations Moon een hoge weerstand heeft, is dit podsysteem geschikt voor mouth-to-lung inhaleren.

Inhoud van de set

AantalItem
1x E-sigaret
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Pod Superior Tobacco 12 mg/ml
1x Pod Watermeloen 6 mg/m
1x Gebruiksaanwijzing

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee