Vype ePod Kit

Vype ePod Kit

350mAh podsysteem geschikt voor 1,9ml Nic Salts pods die goed zijn voor 275 puffs.
€ 12,95
Beschrijving

Details

De Vype ePod is een elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden, losse coils en tankjes. De Vype ePod werkt op een batterij die beschikt over een capaciteit van 350mAh en werkt met een pod die een inhoud van 1,9ml heeft.

Vype ePod

Het Vype ePod podsysteem heeft een batterij met een capaciteit van 350mAh en beschikt niet over instelmogelijkheden. Wanneer u een trekje van de ePod wenst te nemen, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen en vervolgens aan het mondstukje te zuigen. Wanneer u dit doet, wordt de batterij van de ePod automatisch geactiveerd.

Het LED lampje dat geïntegreerd is in de batterij, zal oplichten wanneer u een trekje neemt. Buiten dat u aan het oplichten van het lampje kunt zien de Vype werkt, fungeert het lampje tevens als batterijindicator. Aan de kleur van het lampje kunt u zien wat de resterende batterijcapaciteit van de Vype ePod is. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor 100% tot 40% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende batterijcapaciteit tussen de 39% en de 10%. Brandt het lampje rood? Dan is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

De oplaadkabel van de Vype ePod heeft een magnetische aansluiting. Om de Vype ePod op te laden, dient u de magnetische aansluiting aan de onderkant van de Vype te bevestigen. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Vype ePod ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

  • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Vype ePod pods

De Vype ePod werkt met gevulde pods die beschikken over een vaste coil unit. Wanneer de pod van uw ePod leeg is, dient u deze in zijn geheel te vervangen. De pods waarmee de ePod werkt, beschikken over een inhoud van 1,9ml. Dat betekent dat u per pod, afhankelijk van uw gebruik, ongeveer 275 trekjes kunt nemen. U kunt de pod van de Vype verwisselen door deze los te trekken van de batterij en een nieuwe te plaatsen.

De pods voor de Vype ePod zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. De verhouding van de e-liquid is 50%VG en 50%PG. De nicotine die in de pods verwerkt zit is gebaseerd op nicotine salts. Dat betekent dat u hogere nicotinegehaltes kunt dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat. De pods voor de Vype ePod zijn beschikbaar in 18mg/ml nicotine.

  • Let op: Deze Vype ePod Kit wordt geleverd zonder Pods. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.
  • De naam Vype wordt binnenkort Vuse.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vype ePod
1x Magnetische USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Vype
Batterijcapaciteit 350mAh
Oplaadtijd +/- 60 minuten
Podinhoud 1,9ml
Puffs per Pod 180-220
Nicotinesterkte 18mg/ml
Afmetingen 104,2mm (l) x 19,1mm (d) 10,5mm (b)
Gewicht 17g

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee