Vaporesso XTRA Pod Kit

Vaporesso XTRA Pod Kit

De Vaporesso XTRA Pod Kit lijkt klein maar is uitgerust met een ingebouwde 900mAh batterij.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso XTRA Pod Kit lijkt klein maar is uitgerust met een ingebouwde 900mAh batterij. De pod kit kan aan- en uitgezet worden aan de onderkant van het apparaat door het knopje 5 keer achtereen in te drukken. Dit systeem kunt u gebruiken zonder dat u een knopje in hoeft te drukken.

DE BATTERIJ

Boven de usb-poort bevind zich een lampje welke als batterij indicator dient. Wanneer u het aan-uitknopje indrukt, zal het lampje groen, blauw of rood oplichten. Als de 900mAh batterij voor meer dan 70% vol is, kleurt het lampje groen. Brandt het lampje blauw? Dan is de batterij voor 30%-69% vol. Bij minder dan 30% batterijlading, kleurt het lampje rood.

DE POD

De Vaporesso XTRA Pod Kit wordt geleverd met één unipod 1,2Ω en één meshed unipod 0,8Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1xVaporesso XTRA batterij 900 mAh
1xUnipod 0,8Ω mesh 2ml
1xUnipod 1,2Ω 2ml
1xMicro-USB laadkabel
1xHandleiding

Specificaties

MerkVaporesso
Batterijcapaciteit900mAh
Tankinhoud2ml
Lengte74mm
Diameter38mm
Gewicht120g
AansluitingMicro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee