Vaporesso GTX GO 80

Vaporesso GTX GO 80

Complete pod set van Vaporesso met een interne 3000mAh batterij en maximaal vermogen van 80Watt.
€ 26,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze pod set bevat een 3000mAh batterij welke volledig is opgeladen binnen 60 minuten met het meegeleverde USB-C oplaadkabeltje. Tijdens het opladen kunt u de e-sigaret blijven gebruiken.

U gebruikt de Vaporesso GTX GO 80 in combinatie met de meegeleverde GTX Pod. Deze kunt u via het top-fill systeem aan de bovenkant bijvullen met e-liquid. De pod kan dankzij de magnetische aansluiting eenvoudig op de MOD worden geklikt en bevat een airflow ring, waarmee u de hoeveelheid lucht tijdens het dampen kunt reguleren.

De Vaporesso GTX Go 80 Starter Set wordt geleverd met een 0.2Ohm coil, welke geschikt is voor DL (direct lung) dampen. U dient de coil te vervangen wanneer u een verbrande smaak proeft, of wanneer de smaak afneemt.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Vaporesso GTX GO 80 via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso GTX GO 80 MOD
1x Vaporesso GTX Pod 26
1x Vaporesso GTX 0.2Ohm Coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso GTX GO 80 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Wattage 1 tot 80Watt
Maximale oplaad stroom 2Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee