Vampire Vape Dot Pro Kit

Vampire Vape Dot Pro Kit

Een 350mAh e-sigaret van het merk Vampire Vape welke gebruik maakt van voorgevulde pod’s.
€ 19,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Een compacte en ergonomisch ontworpen e-sigaret, met een interne batterij van 350mAh. Danzkij het eenvoudige ontwerp is de e-sigaret geschikt voor beginnende dampers, maar door het gebruik van nicotine salts ook krachtig genoeg voor stevige rokers en ervaren dampers.

De batterij

Het lekvrije ontwerp van de Dot Pro beschikt over een batterij van 350mAh, welke opgeladen dient te worden middels de bijgeleverde USB oplaadkabel. Wanneer de batterij opgeladen dient te worden, zal het lampje op de batterij 10x knipperen. Door het snel-laadsysteem is de batterij in 45 minuten volledig opgeladen.

Pod’s

De voorgevulde pod’s worden aan de bovenkant van de e-sigaret geplaatst. De pod’s kunnen gemakkelijk verwisselt worden doordat deze gebruik maken van een magneet. Deze is aan de onderzijde van de pod verwerkt. Hierdoor blijft de pod stevig in de e-sigaret zitten.

De pod’s hebben een inhoud van 2ML en zijn voorgevuld. Wanneer de pod leeg is, verwisselt u deze simpelweg met een andere pod. De pod’s zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder een tabakssmaak. Daarnaast zijn de pod’s ook verkrijbaar in de populaire Vampire Vape smaken zoals Heisenberg en Pinkman.

De pod’s bevatten een nicotine salt e-liquid met een 50%PG en een 50%VG samenstelling. Alle smaken zijn verkrijgbaar in 10MG nicotine of 20MG nicotine.

Gebruik van de Dot Pro

Voor het plaatsen van de pod dient u de rubberen dopjes te verwijderen. Plaats de pod in de e-sigaret en neem vervolgens een hijsje. De batterij beschikt niet over een vuurknop; deze schakelt tijdens het inhaleren automatisch in.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vampire Vape Dot Pro e-sigaret
1x Voorgevulde POD (tobacco)
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Vampire Vape
Batterijcapaciteit 350mAh
Podinhoud 2ml
Wattage 5.7Watt
Oplaadtijd 45 minuten

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee