Uwell Caliburn

Uwell Caliburn

Een complete set met navulbare pod’s van 2ML en een 520mAh batterij
€ 24,95

* Vereiste velden

    • Vanaf 1 juli is het verboden e-sigaretten en liquids via internet te verkopen. U bent van harte welkom in één van onze winkels.
Beschrijving

Details

De Uwell Caliburn is een pod systeem welke beschikt over een batterij van 520mAh. De navulbare pod heeft een inhoud van 2ML en werkt met een ingebouwde coil van 1.4Ohm. De set is geschikt voor MTL (Mouth to Lung) dampen

Pods en coils

De Uwell Caliburn maakt gebruik van een 1.4Ohm coil welke u in de pod plaatst. De pods zijn te vullen met een e-liquid naar keuze door de bovenkant van de pod eraf te halen, waardoor u toegang krijgt tot de pod. Na het vullen van de e-liquid adviseren wij om de e-liquid een kwartier te laten intrekken, voordat u de Uwell Caliburn in gebruik neemt. U dient de coil te vervangen wanneer de Uwell Caliburn een verbrande of verminderde smaak afgeeft.

De batterij

De Uwell Caliburn heeft een ingebouwde batterij van 520mAh welke is op te laden met de meegeleverde USB-oplaadkabel. De batterij beschikt over een vuurknop. Door deze knop in te drukken ontstaat er damp. Daarnaast kunt u de batterij ook activeren door simpelweg te inhaleren. De LED-indicator op de batterij geeft aan wanneer u de batterij dient op te laden. De Uwell Caliburn heeft een maximaal Wattage tot 11Watt. U kunt het Wattage niet instellen.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Uwell Caliburn via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Uwell Caliburn
1x Uwell Caliburn pod
1x USB-oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Uwell Caliburn wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Uwell
Batterijcapaciteit 520mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 110mm (h) x 21,2mm (l) 11,6mm (b)

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee