Smok Trinity Alpha Resin

Smok Trinity Alpha Resin

De SMOK Trinity Alpha is een pod systeem in de vorm van een rechthoek die beschikt over een batterijcapaciteit van 1000mAh.
€ 28,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK Trinity Alpha is een pod systeem in de vorm van een rechthoek die beschikt over een batterijcapaciteit van 1000mAh. Het pod systeem beschikt over verwisselbare coils, waardoor u niet de gehele pod hoeft te verwisselen wanneer uw coil aan vervanging toe is.

De batterij

De SMOK Trinity Alpha werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel, kunt u de batterij opladen. De Trinity Alpha beschikt over drie verschillende modi, welke u in kunt stellen door op het kleine knopje aan de onderkant van het apparaat te drukken. De modi waarin u kunt dampen zijn S (Soft), N (Norm) en H (Hard).

Boven het knopje aan de onderkant vindt u een LED lampje. Dit lampje functioneert als indicator en geeft aan wat de resterende capaciteit van uw batterij is. Brandt het lampje groen? Dan betekent dat dat uw batterij nog voor meer dan 70% vol is. Bij een oranje lampje is dat 30% tot 70%. Wanneer het lampje rood brandt, is de resterende batterijcapaciteit lager dan 30% en dient uw batterij opgeladen te worden.

De pod

De SMOK Trinity Alpha wordt geleverd met één pod en twee verwisselbare coil units. De pod is het tankje dat gevuld dient te worden met e-liquid. De pod beschikt over een slide and fill systeem. Wanneer u het dekseltje dat het vulgat bedekt opzij schuift, komt het vulgat vrij en kunt u de pod bijvullen.

De SMOK Trinity Alpha wordt geleverd met een Nord Mesh 0,6Ω coil en een Nord Mesh MTL 0,8Ω coil. Met de Mesh 0,6Ω coil kunt u direct lung dampen. Dampt u liever van mond tot long? Dan dient u gebruik te maken van de MTL 0,8Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Trinity Alpha Batterij
1x Smok Trinity Alpha Pod
1x 0,8Ω Smok Nord Pod Mesh Coil
1x 0,6Ω Smok Nord Pod Mesh Coil
1x Smok Micro USB Oplaadkabel
1x Smok Trinity Alpha Lanyard
1x Handleiding

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1000mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 91mm (l) x 38mm (d) 16mm (b)
Gewicht 90g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee