Smok RPM 40 Kit

Smok RPM 40 Kit

1500mAh podsysteem met instelbaar wattage en 0,96” kleurendisplay.
€ 44,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK RPM40 is een podsysteem met kenmerken van een mod. De RPM40 werkt op een batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh en beschikt over een display waarop u alle benodigde informatie af kunt lezen. Het wattage van de SMOK RPM40 is instelbaar van 1 tot en met 40 Watt.

SMOK RPM40 body

De body van het SMOK RPM40 podsysteem bestaat uit een ingebouwde batterij, een batterijknop, een plus- en minknop, een kleurendisplay en een Micro USB poort. Het display betreft een 0,96” TFT kleurendisplay, waarop u alle relevante informatie kunt aflezen. Zo ziet u in één oogopslag het huidig ingestelde wattage, de resterende batterijcapaciteit, de spanning die de batterij afgeeft, de weerstand van de huidige coil en het aantal genomen trekjes. Daarnaast kunt u de kleur van het display instellen. Het bedienen van het menu doet u middels de plus- en minknoppen.

De ingebouwde batterij waar de SMOK RPM40 werkt, beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Is de batterij bijna leeg? Dan kunt u deze opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Steek de Micro USB aansluiting in de Micro USB poort aan de onderkant van de SMOK, en steek de USB aansluiting van de kabel in de USB poort van een computer of een ander apparaat. U kunt de SMOK RPM40 ook via het stopcontact opladen. U dient de Micro USB kabel dan aan de sluiten op een adapter.

Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer twee uur.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

SMOK RPM40 POD

Bij de SMOK RPM40 kit worden twee verschillende pods geleverd. De SMOK RPM Standard Pod is compatibel met RPM coils en de SMOK RPM Nord Pod is compatibel met de Nord coils. De RPM Standard Pod is gemarkeerd met een rood lipje en de RPM Nord Pod met een zwart lipje. Beide pods beschikken over een inhoud van 2ml en zijn navulbaar.

Wanneer u de pod bij wenst te vullen met e-liquid, dient u deze los te trekken van de body. Wanneer u dat gedaan hebt, ziet u het tankje. Aan de zijkant van het tankje zit een rubberen lipje. Wanneer u deze open maakt, komt het gaatje waarlangs u de e-liquid bij kunt vullen vrij. Hebt u de pod gevuld? Dan drukt u het lipje terug op de pod en de pod terug op de batterij. Het vervangen van de coil doet u door deze uit de onderkant van de pod te trekken. Druk een nieuwe coil op de pod en plaats de pod terug op de body.

    • Let op: Laat uw e-sigaret bij gebruik van een nieuwe of droge coil unit na het vullen 5 tot 10 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een verbrande smaak wordt voorkomen.

Beveiliging

De SMOK RPM40 beschikt over verschillende beveiligingen om veiligheid te kunnen garanderen. Zo beschikt de SMOK onder andere over een beveiliging tegen kortsluiting, beveiliging tegen oververhitting, beveiliging tegen het te lang indrukken van de batterijknop en beveiliging tegen onderladen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok RPM40 Body
1x Navulbare Smok RPM Standard Pod
1x Navulbare Smok RPM Nord Pod
1x Smok Nord 0,6Ω Coil
1x Smok RPM Mesh 0,4Ω Coil
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok RPM40 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Weerstand van Coil 0,4Ω / 0,6Ω
Afmetingen 99mm x 25mm x 25mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee