Smok Nord 50W Pod Starter Kit

Smok Nord 50W Pod Starter Kit

Pod systeem met 1800mAh batterij, instelbaar wattage en luchttoevoerregeling.
€ 34,95
Beschrijving

Details

De SMOK Nord 50W Kit is voorzien van 1800mAh batterij met een eenvoudig te bedienen OLED-scherm en een luchttoevoer regeling.

De batterij

Deze SMOK Nord 50W heeft een ingebouwde batterij van 1800mah en maakt gebruik van een snel laad mogelijkheid door middel van een USB-C aansluiting. De wattage is in te stellen van 5 tot 50 Watt in stapjes van 1 Watt. Door 3 keer de vuurknop in te drukken, wordt de wattage modus geactiveerd. De reeds ingestelde wattage zal gaan knipperen. Door vervolgens op de knop te blijven drukken, kunt u de gewenste wattage instellen. Hoe hoog u de wattage instelt is afhankelijk van de coil unit die gebruikt wordt. Dit is af te lezen op de coil unit zelf.

Aan de achterkant van de SMOK Nord 50W zit een schuifje waardoor de luchttoevoer te regelen is. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt.

De Pod

De SMOK Nord 50W wordt geleverd met 2 verschillende Pods en bijbehorende coil units. De Pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. Door de Pod los te trekken van de batterij en het rubberen dekseltje aan de zijkant los te maken, kunt u de pod bijvullen. Op het vulklepje is af te lezen of de Pod gebruikt maakt van de SMOK Nord Pod coil units of de SMOK LP2 coil units. De Pods en coils van deze varianten zijn niet uitwisselbaar. Naast bijgeleverde Nord 50W Pod en de LP2 Pod is er ook nog een RMP Pod verkrijgbaar. Deze maakt gebruikt van SMOK RPM coil units. De drie bovenstaande type coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden met verschillende wattage standen.

De kit wordt geleverd met een Nord DC 0.6ohm coil unit, hiermee inhaleert u van mond naar long (MTL), en een LP2 Meshed 0.23ohm coil unit waarmee u direct naar de longen (DL) inhaleert.

AantalItem
1x Smok Nord 50W
1x Smok Nord 50W LP2 Pod
1x Smok Nord 50W Pod
1x Smok Nord DC 0.6Ω coil
1x Smok LP2 Meshed 0.23Ω coil
1x USB-C Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Nord 50W wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 1800mAh
Podinhoud 2ml
Vermogen 5 tot 50 Watt
Afmetingen 97mm (l) x 31mm (d) 22.6mm (b)
Gewicht 93g
Aansluiting USB Type-C

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee