Smok ACRO Kit

Smok ACRO Kit

Een pod systeem van Smok met een instelbaar wattage, 0.8Ohm coils en een 1000mAh batterij.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok ACRO maakt gebruik van 0.8Ohm coils, die verwerkt zijn in het tankje (de pod). De pod heeft een inhoud van 2ML en is navulbaar met een e-liquid naar keuze. De Smok ACRO is eenvoudig te bedienen via de aan/uit knop. Daarnaast beschikt de Smok ACRO over een instelbare luchttoevoer, welke invloed heeft op de hoeveelheid damp.U kunt dit naar wens instellen. Zet u de toevoer dicht, dan dient u wat harder te inhaleren. Met de luchttoevoer open kunt u gemakkelijk inhaleren.

Het wattage is in te stellen van minimaal 5Watt tot maximaal 25Watt. Hoe hoger het wattage, hoe meer damp er geproduceert zal worden. Daarnaast is de damp die door de ACRO wordt afgegeven ook warmer, wanneer u een hoger wattage gebruikt. Het ingestelde wattage is te zien op het OLED scherm. Hier kunt u ook andere informatie op aflezen zoals de weerstand van de coil.

De batterijcapaciteit van de Smok ACRO bedraagt 1000mAh, wat zorgt dat dit pod systeem ook geschikt is voor zwaardere rokers en/of dampers. De batterij is via het meegeleverde USB-C oplaadkabeltje volledig opgeladen in 90 minuten. Om veilig te kunnen dampen beschikt de Smok ACRO over diverse beveiligingen, zoals tegen oververhitting en kortsluiting.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Smok Acro via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok ACRO
2x Smok Acro 0.8 Ω Pods
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze SMOK Acro Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 1000mAh
Podinhoud 2ml
Aansluiting USB-C oplaadkabel

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee