Migo POD Set

Migo POD Set

Een 260mAh podsysteem van 10cm lang, geleverd met een 1,3ml navulbare pod.
€ 19,95
Beschrijving

Details

Het Migo podsysteem is een elektrische sigaret zonder knopjes en instelmogelijkheden. De Migo werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 260mAh en werkt met pods die beschikken over een inhoud van 1,3ml. Voor de Migo zijn er zowel gevulde wegwerppods als lege hervulbare pods verkrijgbaar. De Migo is geschikt voor e-liquid met nicotine salts.

De batterij

De Migo werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 260mAh. Afhankelijk van uw gebruik, gaat de batterij ongeveer één dag mee alvorens u de deze op dient te laden. Het opladen van de batterij doet u met de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd.

Wanneer u de Migo aansluit op de oplader, zal er een groen lampje knipperen om aan te geven dat de batterij van de Migo aan het opladen is. Wanneer het groene lampje niet meer brandt, is de batterij van de Migo volledig opgeladen. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 20 minuten.

    • Let op: Gebruik geen fast charger adapter om uw Migo op te laden. Deze adapters geven veel spanning af en kunnen schadelijk zijn voor de batterij. Een geschikte AC adapter kunt u hier aanschaffen.

U hoeft geen knopjes in te drukken om de Migo te kunnen gebruiken. Wanneer u aan het mondstukje zuigt, wordt de batterij vanzelf geactiveerd en kunt u de damp inhaleren. Wanneer de Migo voorzien is van een pod, heeft deze een lengte van 10cm.

De Migo pods

De Migo wordt geleverd met één lege navulbare pod. De pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. Daar u de pod los kunt trekken van de batterij, is het losdraaien van een clearomizer verleden tijd.

Om de pod bij te vullen met e-liquid, trekt u het mondstuk en het rubbertje volledig los van de pod. Als u dit gedaan hebt, ziet u drie gaatjes. Gebruik het grootste gat om de pod te vullen en zorg dat er geen e-liquid in het middelste gaatje terecht komt. Het middelste gaatje dient als luchtkanaal. Plaats, wanneer u de pod gevuld hebt, het rubbertje en het mondstuk terug op de pod. Druk de pod op de batterij, wacht twee minuten, en uw Migo is klaar voor gebruik.

    • Let op: Het vulgaatje van de pod, is erg klein. Voor het bijvullen van de pod is het dan ook handig als u hiervoor een naaldflesje gebruikt. Ons aanbod naaldflesjes vindt u hier.

De pods hebben een inhoud van 1,3ml en zijn voorzien van een coil unit die beschikt over een weerstand van 1,5Ω. De coil unit in de Migo pod is geïntegreerd. Dat betekent dat de coil in de pod niet demontabel is. Indien u merkt dat de smaak minder wordt of dat er minder damp uit uw Migo komt, dient u de pod in zijn geheel te vervangen. De Migo pods zijn zowel hervulbaar als gevuld verkrijgbaar. De gevulde Migo pods zijn niet hervulbaar en dient u, wanneer deze leeg zijn, te vervangen voor een nieuwe.

Doordat de coil unit van de Migo een hoge weerstand heeft, is deze geschikt voor mouth-to-lung inhaleren.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee