Justfog Minifit Kit

Justfog Minifit Kit

370mAh Justfog podsysteem met navulbare 1,6Ω pod van 1,5ml en batterij indicator.

€ 16,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Het Justfog MINIFIT podsysteem is een elektrische sigaret die met één druk op de knop te gebruiken is. De MINIFIT werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 370mAh en werkt met pods die beschikken over een inhoud van 1,5ml. De Justfog MINIFIT is geschikt voor zowel normale e-liquid als e-liquid gebaseerd op nicotine salts.

De batterij

De Justfog MINIFIT werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 370mAh. Afhankelijk van uw gebruik, gaat de batterij ongeveer één dag mee alvorens u deze op dient te laden. Het opladen van de batterij doet u met de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd.

Aan de voorkant van de batterij vindt u een batterijknop waarin drie LED lampjes verwerkt zijn. Aan de hand van deze LED lampjes kunt u de resterende capaciteit van uw batterij zien. Wanneer u op de batterijknop drukt, lichten de lampjes op. Branden alle drie de lampjes? Dan is uw batterij voor 100% tot 70% vol. Wanneer er twee lampjes oplichten, is de resterende batterijcapaciteit 70% tot 30%. Brandt er één lampje? Dan is de resterende batterijcapaciteit minder dan 30%. Als alle drie de lampjes vier keer knipperen, is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden.

  • Let op: Gebruik geen fast charger adapter om uw MINIFIT op te laden. Deze adapters geven veel spanning af en kunnen schadelijk zijn voor de batterij. Een geschikte AC adapter kunt u hier aanschaffen.

Met de batterijknop kunt u de Justfog MINIFIT aan- en uitschakelen. Dit doet u door vier keer binnen één tot twee seconden op deze knop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de MINIFIT uitschakelen. Wanneer u damp wenst te inhaleren, brengt u het mondstuk van de MINIFIT naar uw mond, drukt u op de batterijknop en ademt u in. Laat de batterijknop na het inhaleren, meteen weer los.

  • Let op: De batterij van de Justfog MINIFIT is van het type constant voltage. Dat betekent dat de batterij, ongeacht de resterende batterijcapaciteit, altijd dezelfde spanning afgeeft.

Wanneer de Justfog MINIFIT is voorzien van een pod, heeft deze een lengte van 7cm.

DE JUSTFOG MINIFIT POD

De Justfog MINIFIT wordt geleverd met één lege navulbare pod. De pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. Daar u de pod los kunt trekken van de batterij, is het losdraaien van een clearomizer verleden tijd.

Om de pod bij te vullen met e-liquid, trekt u het mondstuk los van de batterij. Vervolgens klikt u het rubberen klepje aan de onderkant van de pod open. Als u dit gedaan hebt, ziet u aan beide zijkanten van de pod, twee gaatjes. Via deze gaatjes aan de zijkant, kunt u de pod vullen met e-liquid. Druk, wanneer u de pod gevuld hebt, het rubbertje terug op de pod. Druk de pod op de batterij, wacht twee minuten, en uw MINIFIT is klaar voor gebruik.

  • Let op: Het vulgaatje van de pod, is erg klein. Voor het bijvullen van de pod is het dan ook handig als u hiervoor een naaldflesje gebruikt. Ons aanbod naaldflesjes vindt u hier.

De Justfog MINIFIT pods hebben een inhoud van 1,5ml en zijn voorzien van een coil unit die beschikt over een weerstand van 1,6Ω. De coil unit in de MINIFIT pod is geïntegreerd. Dat betekent dat de coil in de pod niet demontabel is. Indien u merkt dat de smaak minder wordt of dat er minder damp uit de MINIFIT komt, dient u de pod in zijn geheel te vervangen.

Omdat de coil unit van de Justfog MINIFIT een hoge weerstand heeft, is deze geschikt voor mouth-to-lung inhaleren.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog MINIFIT Batterij
1x Justfog MINIFIT Pod
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog MINIFIT Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 370mAh
Podinhoud 1,5ml
Diameter 21mm
Lengte 70mm
Gewicht 19,9g
Aansluiting Micro USB

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee