Geekvape Aegis Boost Kit

Geekvape Aegis Boost Kit

40W podsysteem met instelbaar wattage. Is water, stof en shockproof en beschikt over een OLED display en verwisselbare coils.
€ 44,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Geekvape Aegis Boost 40W Pod Mod is een podsysteem met de instelmogelijkheden van een mod. De Aegis Boost Pod Mod werkt op een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1500mAh en heeft een maximum output van 40 Watt. De Aegis Boost beschikt over een 0,42” OLED display waarop alle relevante informatie af te lezen is. Daarbij wordt deze kit geleverd met een hervulbare 2ml pod met verwisselbare coil.

Geekvape Aegis Boost body

De body van de Aegis Boost is gemaakt van zinklegering, siliconen en heeft een lederen grip. Door de materialen waarvan de Aegis Boost gemaakt is, is deze water, stof en shockproof. Aan de voorzijde van de Aegis Boost vindt u een 0,42” OLED display, waarop u alle relevante informatie af kunt lezen. Zo geeft het display het aantal trekjes dat u genomen hebt weer, kunt u de resterende batterijcapaciteit aflezen, kunt u het ohmage van uw huidige coil aflezen en geeft het display het huidig ingestelde wattage weer.

De Geekvape Aegis Boost is een podsysteem met instelmogelijkheden. De batterij heeft een maximale output van 40 Watt. Door gebruik te maken van de knop die u aan de voorkant van de Aegis Boost onder het display vindt, kunt u het wattage verhogen of verlagen in stapjes van 1 Watt. Boven het display vindt u tevens de batterijknop.

De Geekvape Aegis Boost werkt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Het opladen van de batterij doet u via het meegeleverde Micro USB-oplaadkabeltje. Op het display kunt u zien wanneer uw batterij volledig opgeladen is.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Geekvape Aegis Boost pod

De Geekvape Aegis Boost pod is een hervulbare pod die beschikt over een inhoud van 2ml. De pod beschikt over een top-fill systeem. Dat betekent dat u de pod niet los hoeft te halen van de body, wanneer u deze wilt vullen. Tussen het mondstuk en het ronde airflow-wieltje aan de voorkant vindt u een rubbertje. Wanneer u dit rubbertje omhoog trekt, komt het tankje vrij en kunt u de pod bijvullen met e-liquid.

De coils die in deze pod worden gebruikt zijn verwisselbaar. De Geekvape Boost Mesh coils zijn verkrijgbaar in twee weerstanden, namelijk de 0,4Ω en de 0,6Ω coil. Dampt u graag direct lung? Kies dan voor de 0,4Ω. Wanneer u liever mouth-to-lung dampt, is de 0,6Ω coil geschikt.

Aan de voorkant van de pod vindt u de airflow control ring. Door aan het wieltje te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. De Geekvape Aegis Boost wordt geleverd met één Geekvape Aegis Boost 0,6Ω KA1 mesh coil en één Geekvape Aegis Boost 0,4Ω KA1 mesh coil, welke al is geplaatst in de pod.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Geekvape Aegis Boost Batterij
1x Geekvape Aegis Boost Pod
1x Geekvape Aegis Boost 0.4Ohm Mesh Coil
1x Geekvape Aegis Boost 0.6Ohm Mesh Coil
1x Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Geekvape Aegis Boost Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Geekvape
Batterijcapaciteit 1500mAh
Podinhoud 2ml
Breedte 39,2mm
Lengte 106,8mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee